Hűségpont gyűjtése

Hogyan működik?

Az összegyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tudod beváltani, tehát a kosarad fizetendő értékét ilyen mértékben tudod csökkenteni. Pl. vásárolsz egy 10.000 Ft-ot érő terméket, akkor 200 Hűségpontot írunk jóvá a fiókodba. A 200 Ft-ot érő pontjaidat a következő vásárlásodnál már fel is használhatod vagy akár tovább is gyűjtheted. A vásárlás utáni pontok hozzáadódnak a számládhoz, mint hűségpontok, melyeket a saját fiókodban a “Hűségpontok” almenüre kattintva ellenőrizhetsz. 

Robotporszívó szerviz hűségpont

Gyakran ismételt kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

Mennyit ér egy Hűsépont?

Például ha vásárolsz egy 10.000 Ft-ot érő terméket, akkor 200 Hűségpontot írunk jóvá a fiókodba. A 200 Ft-ot érő pontjaidat a következő vásárlásodnál már fel is használhatod vagy akár tovább is gyűjtheted.

Hogyan tudom beváltani?

Ha van a számládon hűségpont, akkor vásárlásnál beválthatod a KOSÁR vagy PÉNZTÁR oldalon. A gyűjtött hűségpontokat bármelyik termék megvásárlásához beválthatod. Viszont a szállítási díjra a hűségpont nem vonatkozik! A hűségpontok más kuponkedvezménnyel együtt nem beválthatóak.

Meddig kell felhasználni?

A megszerzett Hűségpontokat 90 napig tudod felhasználni. Ezután automatikusan törlődnek.

Hol ellenőrizhetem a Hűségpontjaim?​

Bejelentkezés után a SAJÁT FIÓK oldaladon találod a • Hűségpont menüpont alatt.

Felhasználási feltételek

Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat. Minden vásárlás során újabb hűségpontokat tudsz gyűjteni, melyek az adott vásárlás vételárának jóváírási napjától számított 90 naptári napon belül használhatók fel. A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni és más kuponkedvezménnyel együtt nem beválthatóak. Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont. A szállítási költséget nem számítjuk be a hűségpontokba.

Regisztrálj saját fiókot

Nagyon fontos, hogy a hűségpontokat csak akkor tudod gyűjteni, ha regisztrált vásárlónk vagy! Amennyiben regisztráció nélkül vásárolsz, fiók híján nem tudjuk a pontokat jóváírni, így elvész a kedvezmény lehetősége. A pontokkal szeretnénk Neked megköszönni, hogy bizalmat adtál nekünk, és rendszeresen visszatérő, hűséges vásárlónk vagy!