Hivatalos Lenovo robotporszívó szerviz

A Lenovo hivatalos magyarországi partnereként a gyártó valamennyi robotporszívóját és kapcsolódó alkatrészét forgalmazzuk, így minden termék, valamint kiegészítő hivatalos forrásból, teljes gyártói garanciával érhető el kínálatunkban.

Hivatalos Lenovo Ronotporszívó Szerviz

Lenovo javítás

Amennyiben a garanciajegyen megtalálod a Robotporszívó Szerviz & Bolt nevét vagy logóját, úgy a terméked garanciális javítását mi végezzük. Más esetben garancián túli javítást tudunk végezni, méghozzá gyári minőségű alkatrészekkel, teljesen ingyenes bevizsgálással.

A főbb szervizfeladatok és hardveres javítások mellett elvégezzük a termékek rendszeres karbantartását is, hiszen a kefék vagy a szűrők mind olyan kopóalkatrészek, melyek állandó felügyeletet, rendszeres cserét igényelnek azért, hogy a robotporszívó hosszabb távon is a legjobb teljesítményt tudja nyújtani.

Szervizfutár

Azon túl, hogy kínálatunkban minden szükséges alkatrész elérhető, szükség szerint elvégezzük a Lenovo robotporszívók rendszerfrissítését is, ami alapvető fontosságú lehet a megfelelő működtetéshez vagy az újabb funkciók eléréséhez.

Az sem jelent problémát, ha vidéki ügyfeleink eszközeinek szervizelésére van szükség! Szervifutár szolgálatunknak köszönhetően otthona kényelméből küldheti el hozzánk hibás robotporszívóját, amit javítás után visszaküldünk a megadott címre. 

Lenovo E1 szerviz árak

Lenovo robotporszívók

Részletes szerviz áraink megtekintéséhez válaszd ki a Lenovo robotporszívód pontos típusát.

Áraink a beszerelési költséget is tartalmazzák. A legtöbb csere alkatrészt készleten tartjuk, így a javításokat általában Érdeklődj! elvégezzük. Ha a robotodat nem találod listánkon, akkor se csüggedj, érdeklődj bátran elérhetőségeinken és kollégáink garantáltan segítenek megtalálni a legjobb megoldást számodra. Kérjük, amennyiben lehetséges szervizelés vagy beküldés előtt tisztítsd meg a robotporszívót felületét.

Használd a szervizfutár szolgáltatást!

Elromlott a robotporszívód, de nincs lehetőséged elhozni hozzánk? Használd szervizfutár szolgáltatásunkat otthonról, egyszerűen!