Robotporszívó szervizfutár

Elromlott a robotporszívód, de nincs időd elhozni hozzánk? Használd szervizfutár szolgáltatásunkat most mindössze 3.990 Ft-ért!

Megrendelő űrlap kitöltése

Ha futárt szeretnél rendelni, kérjük, töltsd ki részletesen az alábbi űrlapot.​

Eszköz alapos becsomagolása

Alaposan csomagold be a hibás eszközt egy erős burkolatú, kibélelt dobozba.

Eszköz átadás a futárnak

GLS futárt küldünk a hibás eszközért, neked nincs más dolgod mint átadni.

Megjavított robot visszaküldése

A megjavított robotporszívót GLS futárral visszaküldjük a feladó címére.

Szervizfutár megrendelő űrlap

Szervizfutár

  • Ha ismert a hiba, kérlek írd le pontosan.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Gyakran ismételt kérdések

Ha itt nem találod kérdéseidre a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szervizfutár szolgáltatásunknak akciósan bruttó 3.990 Ft-os költsége van. Ez az összeg tartalmazza a robot oda és vissza szállítását.

Mennyit kell várnom?

Rendelésed másnapján futárt küldünk hibás eszközért. Ha megjavítottuk már másnap vissza is küldjük neked.

Mit tartalmazzon a csomag?

A hibás robotporszívót, meglévő tartozékokat, pontos hibaleírás és elérhetőség.

Melyik futárszolgálat végzi a szállítást?

Hivatalos és szerződött partnerünk a GLS futárszolgálat.

Mikor kell fizetnem a szolgáltatást?

Minden esetben a futárnak kell fizetned utánvétellel, amikor visszakapod a robotot.

Bárhova kérhetem a futárt?

Szervizünk az ország egész területéről fogadja hibás vagy sérült robotporszívód.

Részletes ismertető

Ha érdekel, hogy hogyan működik pontosan a szervizfutár szolgáltatásunk, akkor olvasd el ezzel kapcsolatos teljes ismertetőnket.

Futárrendelés

A szervizfutár szolgáltatásunknak bruttó 3.990 Ft-os költsége van.

Munkanapokon 14:00-ig leadott rendelésekért a következő munkanapon, nap közben érkezik a futár. Délután vagy munkaidőn kívül elküldött rendelés esetén a feldolgozás csak a következő munkanapon történik meg, így a futárt csak a feldolgozást követő munkanapra tudunk rendelni. Példa: a hétvégén leadott rendelés feldolgozása hétfőn történik meg, így a futár leghamarabb kedden tudja felvenni a csomagot.

A „Mikor érkezzen a futár” részben érdemes több olyan dátumot is beírni, ami megfelel a felvételre, ezek közül a lehető legkorábbi napon fog menni a futár. Napszak, időszak megjelölésére nincs lehetőség, a szállítmányozó cég a saját beosztása szerint tudja küldeni a munkatársát!

A „Felvételi cím” részt kérjük a legpontosabban kitölteni, irányítószám / város / utca és házszám kötelező, az emelet, ajtó, kapu és egyéb információkra is szükség lehet, mindent érdemes feltüntetni, amivel könnyebben beazonosítható a cím!

Csomagolás és beszállítás

A beküldött robotporszívót gondosan csomagold be, hogy szállítás közben ne sérüljön. A csomagolásról neked kell gondoskodnod. A robotporszívót a futár csak abban az esetben vesz át, ha megfelelő csomagolásban van, a karton doboz szinte minden esetben elfogadható. Csomagfelvételkor a futárnak nem kell előre fizetni semmit! A beszállítás 2-3 munkanap is lehet!

A dobozban legyen pontos hibaleírás és elérhetőség minden esetben! Élő telefonos elérhetőség a gyorsabb egyeztetés miatt preferált, a javítás és a visszaszállítás csak sikeres egyeztetést követően történik meg. 

Töltő, adatkábel, dokkoló csak abban az esetben kellhet, ha töltéssel kapcsolatos probléma áll fenn és nem lehet egyértelműen kizárni, hogy mi okozza a hibát. ÁFÁ-s számla igényedet kérjük előre jelezd, de legkésőbb a javítással kapcsolatos telefonos egyeztetésnél! Utólag nem áll módunkban változtatni az elkészült számlán!

A csomag beérkezése szervizünkbe akár 2 munkanap is lehet!

Javítás és visszaküldés

A beérkezett javítások feldolgozása érkezési sorrendben történik! A szükséges javításokról a bevizsgálást követően tájékoztatunk. Konkrét árajánlatot csak ezután tudunk adni, aktuális árlistánkról viszont az oldalunkon előzetesen tájékozódhatsz: https://robotporszivoszerviz/robotporszivo-szerviz-arak/ 
Amennyiben nem találod a típusodat vagy a cserélendő alkatrészt a listában, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! 

Az elfogadott árajánlat és javítás után az eszközödet logisztikai partnerünkkel juttatjuk vissza, a fizetés csak az átvételkor történik. A futárnál készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni! Sikertelen kézbesítés esetén a futár a következő munkanapon megkísérli a csomagot újra kiszállítani. Amennyiben nem tudod átvenni a csomagot, a futárszolgálat ügyfélszolgálatán egyeztethetsz a lehetőségekről: +36-(29) 886-700

Ha a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot ismételten sem, úgy visszaszállításra kerül a mi szervizünkbe. Az ismételt visszaküldés díja ebben az esetben hozzáadódik a már számlázott javítás és szállítás költségéhez. A visszaérkező csomagokat sikertelen kézbesítés vagy elérhetetlen címzett esetén 3 hónapig tároljuk, azután megsemmisítésre kerülnek.