ILIFE A7 szerviz

Az ILIFE A7 WIFI mobil applikációval vezérelhető robotporszívó. Fejlett fonalas oldalsó kefék és a kiváló minőségű alsó cserélhető főkefe párosul az erőteljes szívóerővel és ezek együttesen biztosítják a rejtőzködő makacs szennyeződések hatékony eltávolítását. Karc és kopásálló külső, mindössze 76mm magas, ennek köszönhetően könnyedén tisztaságot tarthat bútorai alatt is. Cserélhető, réteges HEPA szűrő felel az allergénektől mentes, tiszta levegőért.

ILIFE A7 szerviz árak

ILIFE A7 szerviz árak

ILIFE A7 karbantartás árak

Tisztítás

Karbantartás

Felújítás

ILIFE A7 hiba diagnosztizálása

Ha az itt felsorolt hibák egyikét tapasztalalod a robotporszívó használatakor, akkor az alábbi alkatrész cseréje jelentheti a megoldást.

ILIFE A7 érzékelő hiba

Ha az ILIFE robotporszívó érzékelője nem működik megfelelően, akkor nem képes időben észlelni az előtte álló akadályokat sem. Ezért a falnak és a bútoroknak is folyamatosan neki ütközik. Amikor már a takarítási teljesítménye is jelentősen leromlik, akkor egyértelműen az érzékelő meghibásodása állhat a háttérben.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE érzékelő csere
ILIFE motor csere

ILIFE A7 motor hiba

Az ILIFE A7 egy speciális szívó technológiára épül fel, így ha a szívó képességében problémát tapasztalunk, például minimális szennyeződést gyűjt össze a korábbi teljesítményéhez viszonyítva, a háttérben nagy valószínűséggel a ventilátor motor meghibásodása állhat.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE A7 akkumulátor hiba

Nem tölt megfelelően, esetleg már nem bírja olyan sokáig egyetlen töltéssel az ILIFE A7 robotporszívó a munkát elvégezni? Akkor nagy valószínűséggel meghibásodott vagy elöregedett a benne található Li-ion akkumulátor, melynek cseréjével könnyedén orvosolható a kérdéses probléma.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE akkumulátor csere
ILIFE főkefe motor csere

ILIFE A7 főkefe motor hiba

A robot már nem birkózik meg a szőnyeg szálai között rejtőző szennyeződésekkel? Korábbi teljesítményéhez viszonyítva a hatékonysága is láthatóan gyengébb? Ezt a hibát legtöbb esetben az alsó főkefét meghajtó motor meghibásodása okozza. Ebben az esetben az alkatrész mihamarabbi cseréje jelentheti az egyetlen megoldást.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE A7 oldalkefe motor hiba

A robotporszívó oldalkeféinek helyes működése elengedhetetlen a hatékony tisztításhoz. Ha a motor nem képes őket megfelelő intenzitással forgatni, akkor a robot tisztítási teljesítménye is alul fog teljesíteni. Oldalkefék nélkül pedig a szobák sarkaiból sem lesz képes összegyűjteni a makacs szennyeződéseket.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE oldalkefe motor
ILIFE kerék csere

ILIFE A7 kerék hiba

A robotporszívó a megszokott mozgás helyett csak körbe-körbe forog? Már nem gyürkőzik meg a kisebb akadályokkal sem? Ezt a bosszantó problémát legtöbb esetben valamelyik kerék meghibásodása okozhatja. A jó hírünk az, hogy a kerék szakszerű cseréjével azonnal orvosolható ez a rendellenesség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE A7 hibakódok

Hibás működés esetén a ILIFE robotporszívó hibakóddal jelzi a lehetséges problémákat. Ha nem sikerül a hiba elhárítása, akkor ne ess pánikba fordulj hozzánk bizalommal!

E11. Hibakód

Bal oldali kerék meghibásodása. Tisztítsd meg a szennyeződésektől bal oldali kereket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E12. Hibakód

Jobb oldali kerék meghibásodása. Tisztítsd meg a szennyeződésektől jobb oldali kereket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E13. Hibakód

Bal oldalsó kefe meghibásodása.Tisztítsd meg a szennyeződésektől bal oldali kefét. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E14. Hibakód

Jobb oldalsó kefe meghibásodása.Tisztítsd meg a szennyeződésektől jobb oldali kefét. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E15. Hibakód

A főkefe nem működik megfelelően. Ellenőrizd, hogy ne akadályozza semmi a szabad mozgásban. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E21. Hibakód

A robot nincs sík felületen, ezért nem tud tovább dolgozni. Helyezd a robotot egy szabad padlófelületre és indítsd újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E22. Hibakód

A mélységérzékelő szenzor nem működik megfelelően. Tisztítsd meg az érzékelő szenzort. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E23. Hibakód

Az infravörös ütközésérzékelő nem működik megfelelően. Tisztítsd meg az ütközésérzékelő szenzort. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E31. Hibakód

A robot működés közben leállt. Mozgasd meg a porszívót, távolítsd el az akadályokat az útjából, majd indítsd el újra a tisztítási programot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E32. Hibakód

A ventilátor motor hibásan működik. Indítsd újra a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E41. Hibakód

Az akkumulátor meghibásodott. A hibát az akkumulátor cseréjével lehetséges orvosolni.  Ha segítségre szorulsz, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

E43. Hibakód

A tájékozódást segítő giroszkóp hibásan működik. Indítsd újra a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Használd a szervizfutár szolgáltatást!

Elromlott a robotporszívód, de nincs lehetőséged elhozni hozzánk? Használd szervizfutár szolgáltatásunkat otthonról, egyszerűen!