ILIFE V3s Pro szerviz

A V3S Pro robotporszívó az ILIFE márka egy rendkívül kedvező árfekvésű készüléke. Tökéletesen összegyűjti az elhullott állat szőrt, ezért használata kifejezetten gazdik számára ajánlott. A széles szívónyíláson keresztül az erős szívó motor megbízhatóan távolítja el az otthonodból a piszkokat és a szennyeződéseket. A nagyteljesítményű HEPA szűrője alaposan megtisztítja a beszívott levegőt a káros allergénektől. A dupla oldalsókefék segítségével a résekből és sarkokból is kisöpri a makacs porszennyeződéseket. 

ILIFE V3s Pro szerviz árak

ILIFE V3s Pro szerviz árak

ILIFE V3s Pro karbantartás árak

Tisztítás

Karbantartás

Felújítás

ILIFE V3s Pro hiba diagnosztizálása

Ha az itt felsorolt hibák egyikét tapasztalalod a robotporszívó használatakor, akkor az alábbi alkatrész cseréje jelentheti a megoldást.

ILIFE V3s Pro érzékelő hiba

Ha az ILIFE robotporszívó érzékelője nem működik megfelelően, akkor nem képes időben észlelni az előtte álló akadályokat sem. Ezért a falnak és a bútoroknak is folyamatosan neki ütközik. Amikor már a takarítási teljesítménye is jelentősen leromlik, akkor egyértelműen az érzékelő meghibásodása állhat a háttérben.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE érzékelő csere
ILIFE motor csere

ILIFE V3s Pro motor hiba

Az ILIFE V3s Pro egy speciális szívó technológiára épül fel, így ha a szívó képességében problémát tapasztalunk, például minimális szennyeződést gyűjt össze a korábbi teljesítményéhez viszonyítva, a háttérben nagy valószínűséggel a ventilátor motor meghibásodása állhat.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE V3s Pro akkumulátor hiba

Nem tölt megfelelően, esetleg már nem bírja olyan sokáig egyetlen töltéssel az ILIFE V3s Pro robotporszívó a munkát elvégezni? Akkor nagy valószínűséggel meghibásodott vagy elöregedett a benne található Li-ion akkumulátor, melynek cseréjével könnyedén orvosolható a kérdéses probléma.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE akkumulátor csere
ILIFE oldalkefe motor

ILIFE V3s Pro oldalkefe motor hiba

A robotporszívó oldalkeféinek helyes működése elengedhetetlen a hatékony tisztításhoz. Ha a motor nem képes őket megfelelő intenzitással forgatni, akkor a robot tisztítási teljesítménye is alul fog teljesíteni. Oldalkefék nélkül pedig a szobák sarkaiból sem lesz képes összegyűjteni a makacs szennyeződéseket.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE V3s Pro kerék hiba

A robotporszívó a megszokott mozgás helyett csak körbe-körbe forog? Már nem gyürkőzik meg a kisebb akadályokkal sem? Ezt a bosszantó problémát legtöbb esetben valamelyik kerék meghibásodása okozhatja. A jó hírünk az, hogy a kerék szakszerű cseréjével azonnal orvosolható ez a rendellenesség.

A javítási idő tájékoztató jellegű, a készülékek szervizelése minden esetben érkezési sorrendben történik.

ILIFE kerék csere

ILIFE V3s Pro hibakódok

Hibás működés esetén a ILIFE robotporszívó hibakóddal jelzi a lehetséges problémákat. Ha nem sikerül a hiba elhárítása, akkor ne ess pánikba fordulj hozzánk bizalommal!

Egy helyben forog

A kerekeket kézzel nyomd meg és forgasd meg annak ellenőrzésére, hogy nincsenek-e beragadva. Ha beragadtak, próbáld kiszabadítani őket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Hátrafelé halad

Tisztítsd meg az elülső érzékelőket a roboton egy puha törlőkendővel, majd egyszerűen helyezd át a készüléket egy új tisztítási területre és indíts újra. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Folyamatosan akadályt észlel

Óvatosan mozgasd meg a V3s Pro ütközőjét, hogy a beragadt törmelékek kiessenek. Vagy lazítsd meg az ütköző csavarját és óvatosan szedd ki a beragadt szennyeződéseket. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Rövid ideig dolgozik

Cseréld ki az akkumulátort. Töltsd fel teljesen a robotot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel, mert valószínű, hogy az akkumulátor meghibásodott.

A CLEAN led kialszik töltés közben

Hajszál vagy állatszőr került a töltő aljzatában vagy a robot akkumulátora nincs csatlakoztatva. Tisztítsd meg a foglalatot, majd ellenőrizzd a töltő és az akkumulátor közötti kapcsolatot. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Nem szedi fel a szemetet

A HEPA szűrő piszkos, vagy vizes. Tisztítsd meg vagy cseréld ki a robotporszívóban a szűrőt. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Kiköpi a szemetet

A portartály teljesen megtelt, ezért a robot már nem tudd több szennyeződést felszedni. Kérjük, ürítsd ki a portartályt. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

A robot nem takarít automatikusan

Az időzített ütemezés beállítása nem került mentésre. Állítsd vissza az időzített ütemezési funkciót, majd erősítsd meg a módosításokat. Ha továbbra is tapasztalod ezt a hibát, akkor vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel.

Használd a szervizfutár szolgáltatást!

Elromlott a robotporszívód, de nincs lehetőséged elhozni hozzánk? Használd szervizfutár szolgáltatásunkat otthonról, egyszerűen!