Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Auto-Empty Station Fekete

Értékelés 0 az 5-ből, 5 értékelés alapján
(0 vásárlói értékelés)

A Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station egy speciális dokkolóállomás, amit kifejezetten a Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra robotporszívó számára fejlesztettek ki, tehát más eszközzel nem kompatibilis.

FONTOS: A Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station csak az önürítő dokkolóállomást tartalmazza, a robotporszívót nem!

69 990Ft

Készleten

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem

Elvégzi helyettünk a piszkos munkát

Segítségével egy komplett önürítő rendszert üzemelhetünk be a porszívóhoz, aminek köszönhetően nem kell minden használat után manuálisan kiüríteni a portartályt, megteszi ezt helyettünk ez a külső porgyűjtő berendezés.

Elvégzi helyettünk a piszkos munkát

Kétcsatornás rendszer

Kétcsatornás rendszer

A kétcsatornás rendszerben működő Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station 16 500 Pa szívóerővel rendelkezik, ami óriási szívóhatást eredményez, így segítségével akár 10 másodperc alatt képes kiüríteni az eszköz belső portartályát.

4 literes porzsák

4 literes porzsák

A dokkolóállomás természetesen képes a robotporszívó töltésére is, a kiszivattyúzott port pedig egy 4 literes porzsákba gyűjti össze, amit elegendő lehet 8-10 használat után cserélni, illetve kiüríteni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Auto-Empty Station Fekete” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Termék specifikációk

Termék típusa Porzsák kapacitása Szín Tömeg
Automatikus szennyeződésgyűjtő állomás
4 l
Fekete
5 kg

Érdekelhetnek még…