Xiaomi Dreame V9 Vezeték Nélküli Porszívó

49 900Ft

Elfogyott

A Xiaomi Dreame V9 egy nagy teljesítménnyel rendelkező vezeték nélküli porszívó, mely a gyártótól jól megszokott elérhető árkategória ellenére kifejezetten jó teljesítménnyel és rengeteg hasznos kiegészítővel büszkélkedhet, így garantáltan mindenhol megállja a helyét a mindennapokban.

ℹ️ Gyűjts Te is Hűségpontokat!

szállítás

2 munkanap alatt kiszállítás

Teljeskörű ársávos garancia

Garancián túli szerviz támogatás

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem

Termék leírás

Magas felszereltség növeli a felhasználhatóságot

További jó hír, hogy a Xiaomi Dreame V9 felszereltsége rendkívül gazdag, ezáltal megannyi kefefej és egyéb kiegészítő tartozik hozzá annak érdekében, hogy a termék a legkülönfélébb tisztítási igényeket is kielégíthesse. Találunk hozzá például egy univerzális motoros fejet, egy kettő az egyben lapos- és egy hagyományos kefét, egy atka eltávolító kefét, melyekkel nemcsak könnyebb, hanem célzottabb is lesz a takarítás.

A dobozban ráadásul elhelyeztek még egy fali dokkolót, ami egyrészt megkönnyíti, hogy a porszívót elegánsan és könnyeden tárolhassuk, másrészt pedig ugyaninnen egyszerűen tölthessük is minden probléma nélkül. A hosszú fémcső segítségével bár könnyedén elérhetünk mindent, egyszerűen porszívózhatjuk vele a padlót, de eltávolításával a kefefejek direktben is csatlakoztathatók a motorhoz, amivel gyakorlatilag egy verhetetlen teljesítményű morzsaporszívót kapunk.

22 000 Pa szívóerő, akár 60 percnyi takarítás

A termék egyik legnagyobb előnye, hogy bár a kecses és futurisztikus termékdizájn talán egyáltalán nem erre utal, azonban valójában a Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó rendkívül erőteljes motorral rendelkezik. Szívóteljesítménye eléri a 120AW-t, ami vákuumszívás során 22 000 Pa értéket mutat. Ez olyan jelentős, hogy alkalmazásával garantáltan a szőnyegek mélyéről is képes kiszippantani minden koszt és port.

Alapvetően tehát a makulátlan tisztaság mellett döntünk, ha a Xiaomi porszívóját választjuk, mely dacára a másfél kilogrammos össztömegnek, illetve a könnyed kezelhetőségnek, ráadásul még az üzemidő tekintetében is meglepően jó eredményekkel kecsegtet. Normál módban akár 60 percig is képes üzemelni, de amennyiben hatékony módba tesszük, akkor is 26 percen át szívja magába a port, ha pedig extra erős takarításra van szükségünk, legalább 8 percig bírja a terhelést az akkumulátor.

A nagyobb szemcseméretek sem okoznak neki gondot

Az erőteljes szívóhatás annyira jelentős, hogy a gyártó mérései alapján a Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívónak gyakorlatilag nincs ellensége a padlón, ezáltal mindent felszippant, ami ott megtalálható. A 22 000 Pa szívóerő ugyanis elegendő ahhoz, hogy összegyűjtse az állati szőrt, a hajszálakat, a rizsszemeket, a kávébabot, de amennyiben egy-két csavar hullott volna a padlóra, ez a teljesítmény még azokat is könnyedén összegyűjti.

A porszívót ráadásul úgy tervezték, hogy motorja teljesen a hátsó felén helyezkedjen el, ami az alacsony önsúly mellett határozottan könnyed használatot eredményez. Kifejezetten könnyű ezzel a kialakítással például tolni vagy húzni a földön, a kiegyensúlyozott súlypontjával pedig még az sem jelent problémát, ha megemelnénk, és a plafont vagy a bútorok magasan elhelyezkedő részét takarítanánk vele.

SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON

A visszaigazoló emailt követően a megrendelt, termékeket a megadott címre vagy kiválasztott csomagpontra 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk a GLS  futárszolgálat segítségével.

KISZÁLLÍTÁS DÍJA

GLS futárszolgálattal házhoz: 1 490 Ft

Személyes átvétel az üzletben: Ingyenes

 

A weboldalunkon vásárolt porszívókra 1 év teljeskörű garanciát vállalunk.  A javításokat szakképzett, kiváló szerviztechnikusaink végzik, a legkorszerűbb szerszám és eszközháttérrel. Kizárólag gyári alkatrészeket építünk be, nálunk nem érhet kellemetlen meglepetés. A lehető legtöbb  alkatrészt készleten tartjuk, így a javításokra nem kell napokat várnod, a legtöbb esetben 48 óra alatt végzünk a javítással. Garancián túli részletes robotporszívó szerviz árainkat itt találod:  Robotporszívó szerviz árak

Márka: Xiaomi
Modell: Dreame V9 Vezeték Nélküli Porszívó
Méret: 60 x 22 x 23 cm
Súly: 2.5 kg
Por tárolása: Porzsák nélküli
Porszívó típus: Álló porszívó
Energiaforrás: Akkumulátoros
Akkumulátor kapacitás: 2500 mAh
Üzemidő: 60 perc
Porkapacitás: 0.5 liter
HEPA szűrő: 5 lépcsős HEPA
Száraz tisztítás funkció: Igen
Vízfelszívás / Nedves szennyeződés eltávolítás: Nem
Mosófunkció: Nem
Szívóerő: 22 000 Pa