Xiaomi Roborock S6 MaxV Robotporszívó

(28 vásárlói értékelés)

A Xiaomi Roborock S6 MaxV egy prémium kategóriát képviselő robotporszívó, mely rendkívül fejlett tulajdonságokkal biztosítja otthonunk tisztaságát. Egyik legnagyobb különlegessége az ikerkamera alkalmazása, amivel a porszívó nemcsak érzékeli, hanem látja is környezetét az alaposabb munkavégzés érdekében.

179 900Ft

Elfogyott

Roborock S6 MaxV ismertető

Hogy a Xiaomi Roborock S6 MaxV mindig a legtöbbet tudja kihozni képességeiből, a gyártó rendkívül erőteljes hardveres és szoftveres hátteret biztosított számára.

A robotporszívó, mely valóban lát

Igazán különleges a Xiaomi Roborock S6 MaxV kapcsán, hogy az eszköz a LIDAR szenzoros megoldás mellett két kamerával rendelkezik, mely pontosan úgy működik, mint az emberi szem. Segítségükkel alaposan feltérképezi környezetét, majd a beépített mesterséges intelligencia jelentős támogatást nyújt neki abban, hogy felismerje az akadályokat, a tárgyak elhelyezkedését, méretét, miközben pontos útvonalat tervez a munkához.

Mesterséges intelligencia

A robot szempillantás alatt képes dönteni, ha akadály gördül az útjába vagy váratlan esemény következik be. Mivel a neurális hálózat magától fejlődik, ráadásként minden takarítás után egyre ügyesebb is lesz.

Tárgy felismerés

Több tízezer valós képet készít, így képes felismerni és elkerülni azokat az otthoni tárgyakat, amelyekben más robotporszívók elakadnának. Például az útban hagyott cipőket , kábeleket és egyéb tárgyakat.

Irányítsd a takarítást bárhonnan

A robotporszívó segítségével azon túl, hogy mindig makulátlan tisztaság uralkodhat otthonunkban, ráadásul még rengeteg extra lehetőség is vár majd ránk. Akár olyan aprólékos beállításokat is végrehajthatunk, minthogy melyik szobában és mikor takarítson, milyen sorrendben, de a kameráknak köszönhetően akár még a munkahelyünkről is körbenézhetünk otthonunkban, sőt távoli utasításokat egyaránt adhatunk a robotnak.

TÜV Rheinland tanúsítvány

Noha a robotporszívóban beépített kamerák kaptak helyet, az adatbiztonság szavatolt, semmilyen képet, videót vagy adatot nem másol, nem tárol és nem továbbít a felhőbe, erről pedig TÜV Rheinland tanúsítványa is van.

Erőteljes szoftveres háttér

Mint azt a Roborock robotporszívóktól megszokhattuk, az S6 MaxV esetében is elképesztően erőteljes szoftveres háttér dolgozik mind magában az eszközben, mind a csatlakoztatható társalkalmazásban.

Fejlett applikáció

Segítségével lehetőségünk nyílik külön parancsokat adni a porszívónak, időzíteni a takarítást, kijelölni számára olyan zónákat, ahol egyáltalán nem takaríthat.

Kiváló minőségű takarítás

Az S6-hoz viszonyítva 25 százalékkal erősebb, miközben maximum 240 négyzetméter terület megtisztítására alkalmas egyetlen töltéssel, ami nagyjából 180 perc működésre elegendő.

Kimagasló szívóerő

Az erős belső hardver mellett ráadásul a Roborock S6 MaxV a takarítási teljesítmény terén sem elhanyagolható. Speciális kialakítású forgókeféje és oldalkeféje rendkívül hatékonyan működik, a 2500Pa szívóerőnek köszönhetően pedig a hagyományos porszívók tulajdonságaival vetekszik.

Xiaomi Roborock S6 MaxV Robotporszívó termékről 28 értékelés

4,8
28 vélemények alapján
5 csillag
75
75%
4 csillag
25
25%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
 1. Zoltán Tóth (megerősített tulajdonos)

  A készülék jól működik, nem kaptunk hozzá magyar nyelvű használati utasítást.

 2. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Ár érték arányban nagyon jó

 3. Zoltán (megerősített tulajdonos)

 4. Anikó (megerősített tulajdonos)

  Nagyon szuper, teszi a dolgát!

 5. Zoltán Kontics (megerősített tulajdonos)

  Szuper.

 6. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Kiváló.

 7. Szilárd (megerősített tulajdonos)

  Elég jó, ahhoz képest, hogy bonyolult alaprajzom van.

 8. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  rendben működik

 9. Gábor Ferenc K. (megerősített tulajdonos)

  Elvárásnak megfelelően működik.

 10. Zoltán B. (megerősített tulajdonos)

  Szépen feltérképezi a lakást, az akadályokat kikerüli, és optimális útvonalat tervez magának. Minél többet használjuk, annál pontosabban, annál optimálisabban járja be a lakást. Miután már jól ismeri a lakást, önmagának meghatározza a helyiségeket, de ezt lehet korrigálni, pontosítani.

  Az első bekapcsolás utáni beállításai rendkívül egyszerűek és magától értetődőek. Természetesen okostelefon és a hozzá való alkalmazás kell a használatához.

  Szívóereje tökéletesen kielégítő, amit a felülethez igazít (pl. szőnyegre érve nagyobb szívóerőre kapcsol).

  Nagyon ritkán megy neki akadályoknak, mert a kameráival valamint a lidarjával kiválóan érzékel minden tárgyat.

  Meg lehet határozni neki takarítási zónákat. Az akadályokról képet tud készíteni, amelyeket az alkalmazásban meg lehet nézni.

  Az alkalmazás (mobil app) jól meg van tervezve, használata egyszerű, a funkciókat jól át lehet tekinteni. A felmosó funkciója meglepően jól működik. Kifejezetten csendesen jár, az akkumulátora nagyon jól bírja.

  Bár van benne olyan programelem, amelynek segítségével a kábeleket ki tudja kerülni, de ennek ellenére előfordul, hogy begubancolja magát, viszont kárt nem okoz, nem rántja le vagy ki a kábelt (és a rácsatlakoztatott eszközt) a helyéről. Ilyenkor küld egy üzenetet, hogy alvó állapotba teszi magát, mert megakadt valamiben.

  Mellesleg az alkalmazással távvezérelni is lehet, így a közvetített kamerakép segítéségével navigálhatjuk.

  Rengeteg okos funkciója van, amit a vásárlás után minél hamarabb érdemes felfedezni, kipróbálni, mert tényleg hasznosak.

  Tökéletesen alkalmas arra, hogy két nagytakarítás között rendben tartsa a lakást. Ár- érték arányban szerintem nagyon jó.

 11. Tamás Mészáros (megerősített tulajdonos)

  Nagyon tetszik. Tökéletesen működik. Megvagyok vele elégedve!

 12. Iván (megerősített tulajdonos)

  Jól tisztít, ügyesen kikerüli az akadályokat. Csak porszívózást és porszívó+felmosást külön javasolt indítani, mert vagy kikerülteted vele a szőnyeget vagy végighúzza a szőnyegen is a nyirkos mopot.

 13. Zsolt (megerősített tulajdonos)

  Szepen takarit, nagyon jo a terkep funkcio, jol szeparalhato, programozhato.
  Baromi macera a vizet toltogetni, de foleg a felmoso rongyot mosni. Javaslok hozza plusz 1-et venni, hogy forgasban legyenek.

 14. Gyula (megerősített tulajdonos)

  Ezzel a géppel szabadidőt vásárolsz a családnak, így nézve potomáron. Állandó tisztaság, amikor csak akarod. Zseniális!

 15. László (megerősített tulajdonos)

  Tetszik, hogy azonosítani próbálja az útjába kerülő akadályokat és arról képet is rögzít.

 16. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Nagyon szuper!

 17. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Szépen takarít, bonyolult lakással is általában boldogul.

 18. Attila (megerősített tulajdonos)

  Tökéletes munkát végez. A sarkokból is felszedi a port. Mindenkinek ajánlom.

 19. Balázs (megerősített tulajdonos)

  Szuper kis robot vártnál sokkal hallkabban működik, rövid szálú szőnyeget egész jól kitakarítja, a fekete részére is rámegy a szőnyegnek.

 20. Gabriella (megerősített tulajdonos)

  Jól takarít, megvagyunk elégedve a termékkel!

 21. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Maximálisan meg vagyok elégedve, a napi szintű takarítást teljes mértékben átvette. Mondjuk ehhez rendet kell tartani, de tulajdonképpen az is pozitívum. 🙂

 22. Alexandra (megerősített tulajdonos)

  Előnyök: A cél az volt, hogy a hétközben keletkező szennyeződéseket ne kelljen sepregetni és ne legyen a nagytakarítás egy tortúra. Kb. azt kaptuk, amit vártunk. A mindennapi port, kisebb leeső szennyeződéseket jól felszívja a járólapon, parkettán vagy rövidszőrű szőnyegen. A nedves mop tovább növeli komfortérzetet miután végigment a lakáson. A lakás tisztaságának hétközbeni szintentartásához tökéletes. A nagytakarítást jól előkészíti. A falak mentén (egyenes szakasz) is elfogadható munkát végez.
  A mobilapp egyszerű, jól kezelhető.

  Hátrányok: A küszöbökkel nagyon megszenved. A specifikációban 2cm van megadva, amin át tud haladnni,de ez nem igazán sikerül. Hasonló a helyzet a szánkótalpas székek lábával. Megakad, forog, próbálna túljutni, de csak elvétve sikerül. Ilyenkor kézzel kell rásegíteni ami kicsit macerás vagy előre elpakolni ha később távoli indítást tervezünk.
  A sarkoknál, padlóváza körül lehetne alaposabb.(Ahhoz talán még egy oldalkefe kellene.)
  Az appban kijelölhetsz “no mop” zónát is, ami nekem azt jelenti, hogy ott nem használja azt. Ellenben a valóságban azt jelenti, hogy oda rá sem megy ha rajtvan a mop a gépen. Ez bosszantó mert egy pl. távoli indításkor ilyenkor végigmegy a lakáson ahol porszívóz majd feltöröl de a no mop zóna kimarad. Megérkezés után le kell venni a teljes víztartályt és külön ráküldeni a zónára.

  Összességében a gép hozza azt amit elvártunk. Nem bántuk meg a vásárlást.

 23. Tibor Csite (megerősített tulajdonos)

  Minden oké !

 24. László (megerősített tulajdonos)

  Alapvetően elégedett vagyok, szépen teszi a dolgát! Jól felszívja a koszt és jól feltöröl.
  A sarkokban lehetne hatékonyabb. Továbbá a már ismert akadályok kikerülésekor is elidőz, “gondolkodik” de végül megoldja. Nagy segítség a napi takarításban!

 25. János (megerősített tulajdonos)

  Nagyon megvagyunk elegedve.

 26. József K. (megerősített tulajdonos)

  Gyors volt a kiszolgálás.

 27. Éva (megerősített tulajdonos)

  Fantasztikus készülék, egy csoda! 10 éve vettem az első porszívómat, azóta ez a 4 (két ingatlanban). Ezek után azt mondom, csak a Xioami. A lehető legegyszerűbb a kezelése. Könnyen feloszthatók az nagy terek és részletesen testreszabhatóak. A víztartályához nem fűztem sok reményt, de a 100 nm-emre bőven elég. 2 érintéssel a telefonon oda lehet küldeni, ahol kiszóródott valami. Az elődjeit az emeletre csak ritkán vittem fel, ahol sok a burkolatváltás, nagyon tagolt a tér, de ennek a gépnek már az első alkalommal sem okozott problémát, nem hagyott ki semmit. Később pedig még gyorsabban oldotta meg (folyamatosan tanul). 100%-osan elégedett vagyok.

 28. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Szépen takarít, de a falakhoz nem megy elég közel.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Feszültség Teljesítmény
Xiaomi
Roborock S6 MaxV
Robotporszívó
35.3 x 35 x 9.65 cm
3,7 kg
2500 Pa
14.4V
58W
Jellemzők Akkumulátor WIFI Töltő Bemenet Kimenet Szín Frekvencia
Szívás, söprés, felmosás
14.4V / 5200mAh
2.4GHZ Wi-Fi
66W
100 — 240V ~
20V 1.8A
Fekete
50 / 60Hz

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…