Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Robotporszívó Fehér

(14 vásárlói értékelés)

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro második generációja minden tekintetben túltesz közvetlen elődjén, így nagyobb üzemidő, jobb szívóteljesítmény és alapvetően előnyösebb takarítási tulajdonságok jellemzik, ezért biztosan tökéletes segítség lesz a háztartásban.

104 490Ft

Elfogyott

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro ismertető

Amit elsődlegesen fontos kiemelni a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro kapcsán, az nem más, mint a nyers erő, hiszen a robotporszívó ezen a téren kiváló tulajdonságokkal kecsegtet.

Extra erős 2800 Pa szívóerő

A 2800 Pa teljesítményen üzemelő szívómotor által képes arra, hogy összegyűjtse a kisebb-nagyobb koszt, port és morzsadarabokat, miközben nemcsak a nyílt terepen, hanem a rések közül és a vastag szálú szőnyegek mélyéről is képes legyen eltávolítani a szennyeződéseket.

Extra erős 3000 Pa szívóerő

Nagy teljesítményű akkumulátor

Nagy teljesítményű akkumulátor

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro mindent tartalmaz és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire csak szükségünk lehet a makulátlan tisztasághoz. Eleve ott az 5200 mAh-s akkumulátor, ami akár órákon át képes elegendő erőforrást adni az eszköznek a lakás makulátlan tisztaságának eléréséhez. Elég sok energiát képes eltárolni ahhoz, hogy egy töltéssel akár több mint 180 négyzetméternyi padlófelületet ki tudjon takarítani.

Fejlett LDS navigációs rendszer

Fejlett LDS navigációs rendszer

Természetesen munkáját egy nagyon fejlett navigációs rendszer támogatja meg. Összesen 19 érzékelő található a robotporszívón – ebből csak hat a leesést szabályozza, így biztosan nem tud lezuhanni például a lépcsőn –, az LDS lézeres szisztémával pedig mindig biztosak lehetünk a lehető legjobb útvonalválasztásban és a pontos tájékozódásban. A robotporszívó nagy előnye, hogy vaksötétben is képes takarítani, ha szükséges.

Okostelefonos beállítások

Természetesen tartozik hozzá telefonos alkalmazás, ami beállítások egész sorát adja a kezünkbe. Beállíthatunk a porszívónak virtuális falakat, no-go zónákat, de akár teljesen egyedi útvonalakat is, miközben kalibrálhatjuk a takarítási módozatokat, a szívóerőt, a felmosáshoz használt vízmennyiséget, egyszóval mindent.

Kalibrálható takarítási módok

A makulátlan tisztaságot azonban nemcsak nyers erejével, hanem természetesen a kalibrálható takarítási módokkal is nyomatékosítja

Kalibrálható takarítási módok

Három különböző takarítási mód

Automatizált folyamatok

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro robotporszívóval garantáltan minden esetben megtalálhatjuk majd az optimális beállításokat, így összesen három különböző takarítási mód közül választhatunk, de magát a szívóerőt is lehetőségünk nyílik négy fokozatban szabályozni. Ennek köszönhetően nem kell mindig maximális teljesítmény és zajszint mellett üzemeltetnünk az eszközt.

Automatizált folyamatok

Automatizált folyamatok

A Xiaomi készülékek szoftveres háttere rendkívül erőteljes. Nem képez kivételt ez alól a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro sem, amihez ráadásul rengeteg automatizált, mesterséges intelligencia által irányított folyamatot társítottak. Képes magától visszaállni a töltőre, kikerülni az akadályokat és úgy alakítani a takarítást, hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsa a tisztaság tekintetében.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Robotporszívó Fehér termékről 14 értékelés

4,9
14 vélemények alapján
5 csillag
92
92%
4 csillag
7
7%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Ügyfélképek

#1 kép innen:Krisztina N.
#1 kép innen:Krisztina N.

Krisztina N.

Nagyon elégedett vagyok. Gyönyörűen felporszívóz, feltakarít.

#1 kép innen:Krisztina N.
 1. Vera (megerősített tulajdonos)

  Megbízható, okos, szorgos kis robot 🙂

 2. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jól dolgozik, sajnos a szőnyeg-rojtok akadályt jelentenek számára, de egyébként csöndes, és hatékony.

 3. Jázmin Katica Juhász (megerősített tulajdonos)

  Nagyon szeretem, könnyen kezelhető, minden nap használom!

 4. Tamás Kis Bicskei (megerősített tulajdonos)

  10/10

 5. Katalin d. (megerősített tulajdonos)

  Szuper kis gép!!

 6. Béla (megerősített tulajdonos)

  Egyelőre elégedett vagyok vele. A menüje meglehetősen egyszerű, de sok mindent lehet rajta állítani. Először gyorsan feltérképezi a lakást, a térképet utólag lehet még szerkesztgetni (tükröket persze szobának nézi). 120 m2-es lakást (kevés szőnyeggel) egy töltéssel szépen kiporszívóz. Lehet állítani, hogy melyik szobát hogyan takarítsa, hova menjen/ne menjen, stb. Mopot még nem próbáltam, de azzal nincsenek túlzott elvárásaim.
  Ár-érték arányban szerintem megfelelő (olcsóbb csak kóvályog, drágább meg sokkal nem jobb). Lézer rendszer van rajta, kamera viszont szerencsére nincs, így nem fog leskelődni.
  Tisztítás egyelőre macerás, a feltekert hajat le kell piszkálni a keféről (ezért sem érdemes önürítőset venni).
  Remélem sokáig fogjuk tudni használni.

 7. Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Jól működik, megkönnyíti a lakás tisztántartását.

 8. Gergely (megerősített tulajdonos)

  Elvárásaimak teljesen megfelel. Ár-érték arányban a legjobb. A térképes alkalmazás még fejleszthető, virtuális zónák kijelölése nehézkes.

 9. István (megerősített tulajdonos)

  Végre egy jól használható robotporszívó. Jól navigál, bár fura, hogy néhány tárgynak nekimegy, ha korábban nem volt ott (mintha a navigáláshoz nem használná a lézert) míg másokat elkerül (pl. függönyrojt).
  A porszívózás rendben, a beállíthatóság rendben, a lakás feltérképezése szuper, az ütemezett programok kezelése nagyon hasznos. Az alakjából kifolyóan és sajnos amiatt, hogy a felmosó nem teljes szélességű, a falak mentén elhagy 10-15cm sávot.

 10. Ildikó (megerősített tulajdonos)

  Mindenben megfelel az elvárásomnak! Sajnálom, hogy nem vettem meg már korábban!

 11. Krisztina N. (megerősített tulajdonos)

  Nagyon elégedett vagyok. Gyönyörűen felporszívóz, feltakarít.

  Feltöltött képek

  #1 kép innen:Krisztina N.
 12. György Szabó (megerősített tulajdonos)

  Szuper hatékony!

 13. Ildikó (megerősített tulajdonos)

  Korábbi MI Robot Vacuum porszívót váltotta le. Csendesebb, jól teszi a dolgát, bár a felmoso funkció inkább csak szinten tartásra jó, az alapos feltorlest nem váltja ki. Az applikacio lehetne egy kicsit könnyebben kezelhető, bár lehet, hogy csak nekem tűnik az elődjéhez képest bonyolultnak.

 14. Tamás T. (megerősített tulajdonos)

  Consuela kiválóan dolgozik!

  Feltöltött videó(k):

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Szín Zaj
Xiaomi
Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro
Robotporszívó
35 x 35 x 9,5 cm
3,6 kg
2800Pa
Fehér
58 dB
Jellemzők Akkumulátor Portartály Víztartály Hangvezérlés Működési idő Csatlakozás
Zsák nélküli szerkezet, Lépcső érzékelő, Ütközésérzékelő, LDS érzékelő - a helyiség lézeres szkennelése, Fali érzékelő, Szemetes szenzor, Esésérzékelő ,Automatikus dokkolás, Elektronikusan vezérelt víztartály, A haladás automatikus újraindítása az utolsó pozíciótól
14.4V / 5200 mAh
450 ml
250 ml
Alexa és Google Assistant
akár 150 perc
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…