Xiaomi Roborock S7 Robotporszívó Fekete

(10 vásárlói értékelés)

A Roborock S7 a Xiaomi újgenerációs robotporszívója, mely 2021-ben egy egészen új szintet képvisel a termékkategórián belül. Soha nem látott minőségű takarítást nyújt mind a porszívás, mind a nedves feltörlés tekintetében, mindez kimagasló szoftveres háttér társaságában. Ismerd meg a robotporszívózás legújabb generációját a Xiaomi Roborcok S7-tel!

208 900Ft

Készleten

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem

Roborock S7 ismertető

A Roborock S7 a Xiaomi jelenlegi csúcskategóriás robotporszívója, mely rengeteg új hardveres és szoftveres technológiai újdonsággal kínál előremutató megoldásokat, miközben mind a porszívózás, mind a nedves feltörlés tekintetében óriási előrelépésre számíthatunk tőle a korábbi típusokhoz viszonyítva.

Újragondolt főkefe, szónikus felmosás

A felmosás mellett természetesen a klasszikus porszívás tekintetében is nagyot lépett előre a Xiaomi Roborock S7 robotporszívó. Ennek az egyik oka az újragondolt főkefe, amit úszó kefeként jellemzett a gyártó, nem véletlenül, hiszen a forgás mellett most már több szögben is képes elmozdulni a tengelye mentén. Ennek köszönhetően jobban tud alkalmazkodni a szőnyeghez, az egyes felületekhez és akadályokhoz, azaz növelhető vele otthonunk tisztasága.

Továbbfejleszett oldalfefék

Továbbfejleszett oldalfefék

Mindezen felül a kefék már nem sörtés kialakítást kaptak, hanem puha szilikon lamellákat, melyek a hatékonyság mellett tartósabbak, sőt tisztításuk is sokkal egyszerűbb. 

Szónikus felmosás

VibraRise technológia, aminek a lényege, hogy a speciális, felemelhető mop folyamatosan vibrál, percenként háromezer lüktetés rendkívül kíméletes, de mégis alapos tisztító hatást nyújt.

Kimagasló szívóerő

HyperForce technológia jóvoltából kimagasló, 2500Pa teljesítményű szívóerővel, mely már a nagytakarítások szintjét és minőségét képviseli a gyakorlatban, ha a legmagasabb fokozatot választjuk.

Rendkívül átfogó szoftveres háttér

A készülék navigációját a kimagaslóan pontos, korábbi modelleknél már remekelt LIDAR szenzorokkal oldotta meg a Xiaomi, amihez ráadásul nagyon átfogó és hasznos szoftveres hátteret álmodtak meg.

Fejlett applikáció

A Roborock vagy Mi Home applikációban rengeteg különféle beállítási lehetőség vár ránk, szabadon állíthatjuk a szívóerőt, a felmosáshoz használt vízmennyiséget, szoftveresen húzhatunk no go zónákat és virtuális falakat, sőt a porszívó által generált térképen jelölhetjük a szőnyegeket és a no mop zónákat is.

Sokrétű beállítás

Ezen felül itt sem maradt ki a sorból az időzíthető takarítás, de a porszívózáshoz és a nedves feltörléshez egyaránt egy sor extra megoldás választható majd. Beállíthatjuk például a tisztítás intenzitását, a szívóerőt, a rezgés erősségét, a vízadagolás mértékét, miközben a robotporszívót hangirányítással is üzemeltethetjük.

Nagy kapacitású akkumulátor és óriási víztartály

Az 5200 mAh-s akkumulátor ráadásul akár 300 négyzetméteres lakások kitakarítására is alkalmas, illetve 3 órányi folyamatos működésre, mialatt garantáltan megtölti kosszal és szennyeződésekkel a 470 ml-es portartályát.

Xiaomi Roborock S7 Robotporszívó Fekete termékről 10 értékelés

4,9
10 vélemények alapján
5 csillag
90
90%
4 csillag
10
10%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
 1. Attila (megerősített tulajdonos)

  Beváltotta minden várakozásunkat, szuper, ügyes gép!

 2. Katerina (megerősített tulajdonos)

  Nagyon segítő készülék!

 3. Anikó (megerősített tulajdonos)

  Nagyon meg vagyok vele elégedve!

 4. Zsolt S. (megerősített tulajdonos)

  Ez a második robotunk, az első egy belépő kategóriás modell volt, más márkától. Nyilván ég és föld…
  3 kisgyeremek mellett szintentartani a házat nehéz, ezzel a szerkezettel viszont nagyon leegyszerűsödik. A gyerekek imádják, alig várják, hogy “Rocky” dolgozzon. Akkor is elboldogul, ha nem annyira pakolunk el az útjából, de nyilván minél kevesebb az akadály ő is annál gyorsabban dolgozik.
  A feltörlő funkció is pazar, de a tartály nem ad túlságosan sok vizet így ha komolyabb törlést vár az ember, akkor 2 vagy 3 körre van szükség az adott helyiségben és minden kör elején ki kell öblíteni és vizesen kell hagyni a moppot.
  Én nagyon ajánlom!

 5. Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Megelpően jó, megbízhatóan működik, a porszívó majdnem olyan hatásos, mint egy jó nem-robot, a nedves feltörlés is hasznos. Komoly segítség a lakás tisztántartásában, vegyszeres felmosásra, rendes porszívózásra jóval ritkábban van szükség.

 6. Boglárka (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó kis gép. Minden nap elindítjuk, és hihetetlen, hogy ennek ellenére mennyi szabad szemmel nem látható koszt szed össze.

  Előnyök:
  Imádom, hogy minden helyiséghez és padlótípushoz (parketta, padlólap) külön be lehet állítani a szívóerőt és a felmosáshoz szükséges vízmennyiséget (milyen vizesen mosson fel). A sarkokat is jól tisztítja.
  Szőnyegünk nincs, ezért arról nem tudok véleményt írni.

  Hátrányok:
  Nincs magyar nyelvű applikáció.
  Ebben az árkategóriában igazán adhatnának plusz tartozékokat a géphez (pl. mopot, oldalkefét).

 7. Hart Kárroly (megerősített tulajdonos)

  Hatásosan és precízen porszívózik és feltöröl.

  Feltöltött videó(k):

 8. Krisztián K. (megerősített tulajdonos)

  Eddig nem csalódtam benne, alaposan porszívózik és mos fel.

 9. Ottó S. (megerősített tulajdonos)

  A termékkel maximálisan meg vagyok elégedve. A bolt levele viszont félrevezető, amelyben 20% kedvezményt ad alkatrészekre, amennyiben értékelést írok….a felületre lépve, már csak 5%…..

 10. István E. (megerősített tulajdonos)

  Meglepően szépen takarít. Sajnos az állati szőrt a szőnyegről nem teljesen szedi össze. Kicsi a portartálya.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Feszültség Teljesítmény
Xiaomi
Roborock S7
Robotporszívó
35 x 35 x 9.65 cm
4,5 kg
2500 Pa
14.4V
58W
Jellemzők Akkumulátor WIFI Töltő Bemenet Kimenet Szín Frekvencia
Szívás, söprés, felmosás
14.4V / 5200mAh
2.4GHZ Wi-Fi
42W
100 — 240V ~
20V 1.8A
Fehér
50 / 60Hz

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…