Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Robotporszívó Fekete

(8 vásárlói értékelés)

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro második generációja minden tekintetben túltesz közvetlen elődjén, így nagyobb üzemidő, jobb szívóteljesítmény és alapvetően előnyösebb takarítási tulajdonságok jellemzik, ezért biztosan tökéletes segítség lesz a háztartásban.

104 490Ft

Elfogyott

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro ismertető

Amit elsődlegesen fontos kiemelni a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro kapcsán, az nem más, mint a nyers erő, hiszen a robotporszívó ezen a téren kiváló tulajdonságokkal kecsegtet.

Extra erős 2800 Pa szívóerő

A 2800 Pa teljesítményen üzemelő szívómotor által képes arra, hogy összegyűjtse a kisebb-nagyobb koszt, port és morzsadarabokat, miközben nemcsak a nyílt terepen, hanem a rések közül és a vastag szálú szőnyegek mélyéről is képes legyen eltávolítani a szennyeződéseket.

Extra erős 3000 Pa szívóerő

Nagy teljesítményű akkumulátor

Nagy teljesítményű akkumulátor

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro mindent tartalmaz és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire csak szükségünk lehet a makulátlan tisztasághoz. Eleve ott az 5200 mAh-s akkumulátor, ami akár órákon át képes elegendő erőforrást adni az eszköznek a lakás makulátlan tisztaságának eléréséhez. Elég sok energiát képes eltárolni ahhoz, hogy egy töltéssel akár több mint 180 négyzetméternyi padlófelületet ki tudjon takarítani.

Fejlett LDS navigációs rendszer

Fejlett LDS navigációs rendszer

Természetesen munkáját egy nagyon fejlett navigációs rendszer támogatja meg. Összesen 19 érzékelő található a robotporszívón – ebből csak hat a leesést szabályozza, így biztosan nem tud lezuhanni például a lépcsőn –, az LDS lézeres szisztémával pedig mindig biztosak lehetünk a lehető legjobb útvonalválasztásban és a pontos tájékozódásban. A robotporszívó nagy előnye, hogy vaksötétben is képes takarítani, ha szükséges.

Okostelefonos beállítások

Természetesen tartozik hozzá telefonos alkalmazás, ami beállítások egész sorát adja a kezünkbe. Beállíthatunk a porszívónak virtuális falakat, no-go zónákat, de akár teljesen egyedi útvonalakat is, miközben kalibrálhatjuk a takarítási módozatokat, a szívóerőt, a felmosáshoz használt vízmennyiséget, egyszóval mindent.

Kalibrálható takarítási módok

A makulátlan tisztaságot azonban nemcsak nyers erejével, hanem természetesen a kalibrálható takarítási módokkal is nyomatékosítja

Kalibrálható takarítási módok

Három különböző takarítási mód

Automatizált folyamatok

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro robotporszívóval garantáltan minden esetben megtalálhatjuk majd az optimális beállításokat, így összesen három különböző takarítási mód közül választhatunk, de magát a szívóerőt is lehetőségünk nyílik négy fokozatban szabályozni. Ennek köszönhetően nem kell mindig maximális teljesítmény és zajszint mellett üzemeltetnünk az eszközt.

Automatizált folyamatok

Automatizált folyamatok

A Xiaomi készülékek szoftveres háttere rendkívül erőteljes. Nem képez kivételt ez alól a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro sem, amihez ráadásul rengeteg automatizált, mesterséges intelligencia által irányított folyamatot társítottak. Képes magától visszaállni a töltőre, kikerülni az akadályokat és úgy alakítani a takarítást, hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsa a tisztaság tekintetében.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Robotporszívó Fekete termékről 8 értékelés

5,0
8 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
 1. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Eddig nagyon elégedettek vagyunk a robotporszívóval, teszi a dolgát, szépen, egyenletesen, gördülékenyen dolgozik, könnyen kezelhető.

 2. Péter (megerősített tulajdonos)

  Néhány hete használjuk, 60 négyzetméteres panellakásban. Egyelőre elégedettek vagyunk. Elsőre szépen feltérképezte a lakást, azóta is ügyesen alkalmazkodik az esetleges változásokhoz (ha pl. egy doboz a padlóra került), probléma nélkül közlekedik a 1,5-2 cm magas küszöbökön. Nem állítom, hogy makulátlanul kitakarít 3-4 nap után, néhol marad egy-két szösz, de hát egy ilyen kis géptől nem is lehet olyan teljesítményt várni, mint egy klasszikus porszívótól. Szóval, összességében elégedettek vagyunk Mimikével, nagy segítség. Arról nem is beszélve, hogy igazán szórakoztató nézni, ahogy dolgozik. 🙂 Jó szívvel merem ajánlani.

 3. Erzsébet (megerősített tulajdonos)

  Hihetetlenül sok port felsziv, nagyon erős kis gép. Tetszik, hogy térkép alapján dolgozik, akár egy kis területet is kijelölhetek a takaritáshoz. Sok munkát levesz a vállamról.

 4. Zsolt (megerősített tulajdonos)

  Teljesen jól működik, teszi a dolgát ahogy vártuk. A teljes porszívózást nem váltja ki mert sok helyre (pl ajtó mögé) nem tud bemenni. Feltörlés is működik kiválóan (nagyon hamar felszárad), de közel sem felmosás, rezgés ide vagy oda, maradnak dolgok a kövön. Szék lábakkal eléggé megküzd így az asztalt és környékét ki kellett vonni a porszívózási területből.

 5. Sára P. (megerősített tulajdonos)

  Tökéletes termék!

 6. Szauer Lajos (megerősített tulajdonos)

  Maximálisan elégedett vagyok a géppel.

 7. András (megerősített tulajdonos)

  Mindent tud, amit elvártam tőle . (Viszont a felmosási funkciót még nem használtam…)
  Az ára is elfogadható volt.

 8. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Rendben működik, remélem még sokáig!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Szín Zaj
Xiaomi
Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro
Robotporszívó
35 x 35 x 9,5 cm
3,6 kg
2800Pa
Fekete
58 dB
Jellemzők Akkumulátor Portartály Víztartály Hangvezérlés Működési idő Csatlakozás
Zsák nélküli szerkezet, Lépcső érzékelő, Ütközésérzékelő, LDS érzékelő - a helyiség lézeres szkennelése, Fali érzékelő, Szemetes szenzor, Esésérzékelő ,Automatikus dokkolás, Elektronikusan vezérelt víztartály, A haladás automatikus újraindítása az utolsó pozíciótól
14.4V / 5200 mAh
450 ml
250 ml
Alexa és Google Assistant
akár 150 perc
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…