Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

(18 vásárlói értékelés)

Kimagasló teljesítmény kedvező áron! Ezt kínálja a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra robotporszívó. Amely profi szoftveres háttérrel, precíz navigációs tulajdonságokkal és egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik.

148 900Ft

Elfogyott

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra ismertető

Egy óriási teljesítményre képes, mégis elérhető árkategóriát képviselő robotporszívót keresünk? A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra az új LDS lézeres navigációval, a 3D akadályelkerülő technológiával és a 4000 Pa szívóerővel biztosan nem okoz majd csalódást.

Kimagasló szívóteljesítmény, többfokozatú nedves takarítás

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra természetesen a takarítási teljesítmény tekintetében is kimagasló tulajdonságokat képes felvonultatni. Összetett alsó keferendszere – mely oldalsó- és főkeféből áll össze – ugyanis egy 400 ml-es portartályhoz vezeti a koszt és a port.

4000 Pa szívóerő, 240 négyzetméternyi takarítás

Óriási szívóerő

Óriási szívóerő

4000 Pa szívóerő társaságában, amit négy fokozatban lehet szabályozni annak érdekében, hogy mindig az aktuális padló- vagy szőnyegtípushoz tudjuk igazítani működését. Az 5200 mAh-s akkumulátor ráadásul képes akár 120 percnyi aktív állapotot biztosítani a robotporszívó számára, ami akár 240 négyzetméternyi terület kitakarítására elegendő idő.

Megvásárolható porgyűjtős dokkoló

Megvásárolható porgyűjtős dokkoló

Az eszközhöz külön megvásárolható egy porgyűjtős dokkoló is, aminek jóvoltából a robotporszívó működése teljesen automatizálható abban az esetben, ha csak száraz takarításra használnánk. Természetesen a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra rendelkezik felmosás funkcióval is, amihez egy elektronikusan vezérelhető víztartály kapcsolódik.

Fejlett és sokoldalú lehetőségeket kínáló szoftveres háttér

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra kis túlzással olyan, mint egy aprócska, guruló számítógép. A robotporszívó saját többmagos processzorral rendelkezik, ami még hatékonyabbá teszi működését, illetve a kívülről érkező parancsokat. A Mi Home társalkalmazásnak köszönhetően ugyanis saját okostelefonunkról tudjuk irányítani és programozni a robotot, amihez nemcsak letisztult, egyszerű kezelőfelület, hanem rengeteg lehetőség is vár majd ránk.

Továbbfejlesztett funkciók

Az applikációval szabadon ütemezhetjük a takarítás időpontjait és részleteit, hogy melyik helyiségben és pontosan milyen beállításokkal takarítson, húzhatunk virtuális falakat, alakíthatunk ki no-go és no-mop zónákat, de a területtisztításhoz kapcsolódó beállítások is adottak lesznek. A megfelelő beállításokkal garantált, hogy a robotporszívó otthonunk minden pontján odafigyel a makulátlan tisztaságra.

Továbbfejlesztett funkciók

3D-s akadályérzékelés

LDS lézeres navigáció

3D-s akadályérzékelők kerültek beépítésre, melyek segítenek a robotporszívónak időben felismerni a működését akadályozó elemeket. Legyen az egy gyerekjáték, egy kábel vagy egy földön hagyott ruha, a porszívó rögtön érzékeli, lassít a tempóján és körültekintően kikerüli a kérdéses elemeket.

Precíz navigáció

3D kamerás akadályelkerülő technológia

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra rögtön kiemelkedik a robotporszívók sorából, az nem más, mint a legújabb LDS lézeres navigációs rendszer alkalmazása, amihez olyan extra tulajdonságokat társítottak, mint az okostérkép vagy a 360 fokos feltérképezés. Segítségével az eszköz otthonunk minden elemét, a teljes környezetet képes makulátlan pontossággal letapogatni.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra termékről 18 értékelés

4,6
18 vélemények alapján

Ügyfélképek

#1 kép innen:Névtelen
#2 kép innen:Tamás
#1 kép innen:Névtelen

Névtelen

Nagyon meg vagyok vele elégedve.Nem gondoltam,hogy ilyen alaposan összeszedi a port.Egyetlen negatívum,hogy az applikációban nincs magyar nyelv,így sajnos a gyerekekre vagyok szorulva a betanításához. Bátran ajánlom mindenkinek aki egy jó ár- értékű gépet szeretne vásárolni.

#2 kép innen:Tamás

Tamás

Kétségeim voltak a termékkel de nagyon pozitívan csalódtam benne mindenkinek ajánlom

#1 kép innen:Névtelen
#2 kép innen:Tamás
 1. Tamás Kis Bicskei (megerősített tulajdonos)

  Szuper!

 2. Tamás Kis Bicskei (megerősített tulajdonos)

  Szuper!

 3. Tibor Dr. Balogh (megerősített tulajdonos)

  Profi segítség!

 4. Albert Békési (megerősített tulajdonos)

  Nagyon szeretjük! Kiváló munkát végez!

 5. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Kétnaponta használom, azóta érezhetően tisztább a lakás. Jobban tisztít, mint a hagyományos porszívó. Kb. sosem megy neki semminek az elején lévő kamerának köszönhetően. A felmosás funkció viszont elhanyagolható teljesítményű, maximum maradék port szed fel, de foltot nem töröl fel. Ahhoz Roborock S7 kellene minimum, de nálunk a kutyaszőr miatt a porszívózás funkció volt elsődleges szempont.

 6. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Kitűnően dolgozik, teszi a dolgát.

 7. Márta S. (megerősített tulajdonos)

  Meg vagyok vele elégedve. Szépen és csendesen dolgozik. A szőnyegen a fekete színt nem szereti.Azt kaptam amit szeretem volna.

 8. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Jól működik, sajnos a szőnyeget nem ismeri fel.

 9. Tibor Kiss (megerősített tulajdonos)

  Kár hogy nincs magyar nyelvű applikáció hozzá és a porszívó is beszélhetne magyarul. Kb 10 mondatot kellene lefordítani. Ez nagyon sokat vesz el az egyébként jó szerkentyű értékéből.

 10. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Nagyon meg vagyok vele elégedve.Nem gondoltam,hogy ilyen alaposan összeszedi a port.Egyetlen negatívum,hogy az applikációban nincs magyar nyelv,így sajnos a gyerekekre vagyok szorulva a betanításához. Bátran ajánlom mindenkinek aki egy jó ár- értékű gépet szeretne vásárolni.

  Feltöltött képek

  #1 kép innen:Névtelen
 11. Péter Gábor G. (megerősített tulajdonos)

  Kiváló készülék, nagy teljesítmény

 12. Tamás (megerősített tulajdonos)

  Kétségeim voltak a termékkel de nagyon pozitívan csalódtam benne mindenkinek ajánlom

  Feltöltött képek

  #1 kép innen:Tamás
 13. László Németh (megerősített tulajdonos)

  Nagyon meg vagyok vele elégedve!

 14. Tamás (megerősített tulajdonos)

  Kiválóan működik.

 15. Anna Ujtzné Keller (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jol dolgozik, mindennap használjuk.

 16. Imre Hoffner (megerősített tulajdonos)

  Sajnálatos modón a karácsonyra vásárolt terméknek híbás az akumulátora.Természetesen teljeskörű a garancia amivel nekem kell bajlodnom.Holott a termék nem javításra cserére szorúlna mível nem müködés közbeni meghibásodásról beszélünk.A termék hibás és cserére szorúlna,nem garanciális javításra!

 17. Beáta (megerősített tulajdonos)

  Szeretem 🙂

 18. Ádám (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hasznos, tökéletes ár-érték arány.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Szín Zaj
Xiaomi
Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra
Robotporszívó
35 x 35 x 9,8 cm
4,65 kg
4000 Pa
Fekete
64 dB
Jellemzők Akkumulátor Portartály Víztartály Hangvezérlés Működési idő Csatlakozás
Valós idejű követés, Digitális blokkolt területek, Zónás tisztítás, Válogatott szoba takarítás, Felmosásmentes zónák
14.4V / 5200mAh
400 ml
200 ml
Alexa és Google Assistant
akár 180 perc
WiFi, Roborock APP kompatibilis

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…