Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

Értékelés 0 az 5-ből, 5 értékelés alapján
(0 vásárlói értékelés)

Kimagasló teljesítmény kedvező áron! Ezt kínálja a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra robotporszívó. Amely profi szoftveres háttérrel, precíz navigációs tulajdonságokkal és egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik.

147 900Ft

Csak 3 maradt készleten

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra ismertető

Egy óriási teljesítményre képes, mégis elérhető árkategóriát képviselő robotporszívót keresünk? A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra az új LDS lézeres navigációval, a 3D akadályelkerülő technológiával és a 4000 Pa szívóerővel biztosan nem okoz majd csalódást.

Kimagasló szívóteljesítmény, többfokozatú nedves takarítás

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra természetesen a takarítási teljesítmény tekintetében is kimagasló tulajdonságokat képes felvonultatni. Összetett alsó keferendszere – mely oldalsó- és főkeféből áll össze – ugyanis egy 400 ml-es portartályhoz vezeti a koszt és a port.

4000 Pa szívóerő, 240 négyzetméternyi takarítás

Óriási szívóerő

Óriási szívóerő

4000 Pa szívóerő társaságában, amit négy fokozatban lehet szabályozni annak érdekében, hogy mindig az aktuális padló- vagy szőnyegtípushoz tudjuk igazítani működését. Az 5200 mAh-s akkumulátor ráadásul képes akár 120 percnyi aktív állapotot biztosítani a robotporszívó számára, ami akár 240 négyzetméternyi terület kitakarítására elegendő idő.

Megvásárolható porgyűjtős dokkoló

Megvásárolható porgyűjtős dokkoló

Az eszközhöz külön megvásárolható egy porgyűjtős dokkoló is, aminek jóvoltából a robotporszívó működése teljesen automatizálható abban az esetben, ha csak száraz takarításra használnánk. Természetesen a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra rendelkezik felmosás funkcióval is, amihez egy elektronikusan vezérelhető víztartály kapcsolódik.

Fejlett és sokoldalú lehetőségeket kínáló szoftveres háttér

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra kis túlzással olyan, mint egy aprócska, guruló számítógép. A robotporszívó saját többmagos processzorral rendelkezik, ami még hatékonyabbá teszi működését, illetve a kívülről érkező parancsokat. A Mi Home társalkalmazásnak köszönhetően ugyanis saját okostelefonunkról tudjuk irányítani és programozni a robotot, amihez nemcsak letisztult, egyszerű kezelőfelület, hanem rengeteg lehetőség is vár majd ránk.

Továbbfejlesztett funkciók

Az applikációval szabadon ütemezhetjük a takarítás időpontjait és részleteit, hogy melyik helyiségben és pontosan milyen beállításokkal takarítson, húzhatunk virtuális falakat, alakíthatunk ki no-go és no-mop zónákat, de a területtisztításhoz kapcsolódó beállítások is adottak lesznek. A megfelelő beállításokkal garantált, hogy a robotporszívó otthonunk minden pontján odafigyel a makulátlan tisztaságra.

Továbbfejlesztett funkciók

3D-s akadályérzékelés

LDS lézeres navigáció

3D-s akadályérzékelők kerültek beépítésre, melyek segítenek a robotporszívónak időben felismerni a működését akadályozó elemeket. Legyen az egy gyerekjáték, egy kábel vagy egy földön hagyott ruha, a porszívó rögtön érzékeli, lassít a tempóján és körültekintően kikerüli a kérdéses elemeket.

Precíz navigáció

3D kamerás akadályelkerülő technológia

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra rögtön kiemelkedik a robotporszívók sorából, az nem más, mint a legújabb LDS lézeres navigációs rendszer alkalmazása, amihez olyan extra tulajdonságokat társítottak, mint az okostérkép vagy a 360 fokos feltérképezés. Segítségével az eszköz otthonunk minden elemét, a teljes környezetet képes makulátlan pontossággal letapogatni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Szín Zaj
Xiaomi
Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra
Robotporszívó
35 x 35 x 9,8 cm
4,65 kg
4000 Pa
Fekete
64 dB
Jellemzők Akkumulátor Portartály Víztartály Hangvezérlés Működési idő Csatlakozás
Valós idejű követés, Digitális blokkolt területek, Zónás tisztítás, Válogatott szoba takarítás, Felmosásmentes zónák
14.4V / 5200mAh
400 ml
200 ml
Alexa és Google Assistant
akár 180 perc
WiFi, Roborock APP kompatibilis