Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2

Értékelés 0 az 5-ből, 5 értékelés alapján
(0 vásárlói értékelés)

Nagy lakásba keresünk precízen takarító, elérhető árú, rengeteg intelligens- és okoslehetőséget kínáló robotporszívót? Ha igen, a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2-vel mindenképpen meg kell ismerkednünk, hiszen maximálisan megfelel ezeknek a kritériumoknak.

83 590Ft

Készleten

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 ismertető

Amivel kapcsolatban a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 elsőként felhívja magára a figyelmet, az nem más, minthogy egyetlen töltéssel képes akár 110 percen keresztül takarítani – gyakorlatilag megállás nélkül.

Elragadó üzemidő és szívóteljesítmény

550 ml-es portartállyal kiegészülve – garantáltan jó választás lehet nagyobb lakásokban is, hiszen ennyi idő alatt akár 150 négyzetméternyi területtel is könnyedén el tud boldogulni. Mindezt ráadásul kiváló üzemidő társaságában biztosítja!

Magas szívóteljesítmény

Magas szívóteljesítmény

A Xiaomi robotporszívója ugyanis egy japán fejlesztésű motorral lett szerelve, ami 2700 Pa szívóerőt tud nyújtani számára. Legyen szó akár szőnyegről, akár keménypadlóról, az eszköz felszippantja a hajszálakat, a morzsákat és az összes apróbb szennyeződést, miközben szívóteljesítménye akár négy fokozatban is állítható az éppen aktuális közeghez igazodva. Mindez szabályozható automatizáltan, de akár teljes egészében manuálisan is.

Továbbfejlesztett keferendszer

Továbbfejlesztett keferendszer

A takarítás hatékonyságát a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 esetében a továbbfejlesztett keferendszer nyomatékosítja a robotporszívó kapcsán. Főkeféje például sűrűn szálazott, rendkívül finom anyagokból áll, így a mély résekből is könnyedén ki tudja takarítani a koszt, de különleges megoldás vár ránk az oldalkefe kapcsán is. Itt ugyanis egy szintén újragondolt, hatszögletű megoldással találkozhatunk, ami sokkal precízebb tisztaságot nyújt.

Hasznos társalkalmazás

Az okostelefonokra telepíthető Mi Home applikációnak köszönheti a robotporszívó, amivel bármikor ellenőrizhetjük helyzetét, állapotát, ütemezhetjük a takarítást, a töltést, beállíthatjuk a szívóerőt, hogy mennyi vizet használjon a nedves feltörléshez – hiszen ez a funkció sem hiányzik belőle –, mindezt pedig akár távolról, a munkából vagy utazás közben is kivitelezhetjük.

Erőteljes technikai háttér

Hogy a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 robotporszívó ilyen precízen tudja végezni a munkáját, nagyon erőteljes technikai hátteret vonultat fel.

Inteligens helyzetfelismerés

Inteligens helyzetfelismerés

Alapját egy négymagos Cortex-A53-as processzor biztosítja, amit összekötöttek a fejlett VSLAM algoritmussal, ami rendkívül fontos szerepet játszik a valós idejű döntéshozatalban. A robotporszívó ennek köszönhetően nem ijed meg egy akadálytól vagy váratlan eseménytől, azonnal reagál, rögtön korrigálja útvonalát és folytatja a takarítást.

Pontos tájékozódás

Pontos tájékozódás

Xiaomi robotporszívója mindenhol alapos tisztaságot garantál, az egészet pedig hihetetlenül intelligens navigációs rendszer koronázza meg. Ennek köszönhetően az eszköz nemcsak a lakás feltérképezését képes ellátni magabiztosan, hanem felismeri az akadályokat, a problémás objektumokat, miközben a lakás alapterülete alapján pontos térképet tud készíteni otthonunkról.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Szín Zaj
Xiaomi
Mi Robot Vacuum Mop 2
Robotporszívó
35 x 35,3 x 8,1 cm
3,6 kg
2700Pa
Fehér
58 dB
Jellemzők Akkumulátor Portartály Víztartály Hangvezérlés Működési idő Csatlakozás
Lépcső érzékelő, Ütközésérzékelő, Fali érzékelő, Esésérzékelő, Padlótisztítás, Öntöltő, Porszívózás, Söprés, VSLAM, Automatikus dokkolás, Vizuális navigáció 4.0, A haladás automatikus újraindítása az utolsó pozíciótól
14.4V / 3200 mAh
550 ml
250 ml
Alexa és Google Assistant
akár 150 perc
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Érdekelhetnek még…