Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2

(12 vásárlói értékelés)

Nagy lakásba keresünk precízen takarító, elérhető árú, rengeteg intelligens- és okoslehetőséget kínáló robotporszívót? Ha igen, a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2-vel mindenképpen meg kell ismerkednünk, hiszen maximálisan megfelel ezeknek a kritériumoknak.

82 900Ft

Elfogyott

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 ismertető

Amivel kapcsolatban a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 elsőként felhívja magára a figyelmet, az nem más, minthogy egyetlen töltéssel képes akár 110 percen keresztül takarítani – gyakorlatilag megállás nélkül.

Elragadó üzemidő és szívóteljesítmény

550 ml-es portartállyal kiegészülve – garantáltan jó választás lehet nagyobb lakásokban is, hiszen ennyi idő alatt akár 150 négyzetméternyi területtel is könnyedén el tud boldogulni. Mindezt ráadásul kiváló üzemidő társaságában biztosítja!

Magas szívóteljesítmény

Magas szívóteljesítmény

A Xiaomi robotporszívója ugyanis egy japán fejlesztésű motorral lett szerelve, ami 2700 Pa szívóerőt tud nyújtani számára. Legyen szó akár szőnyegről, akár keménypadlóról, az eszköz felszippantja a hajszálakat, a morzsákat és az összes apróbb szennyeződést, miközben szívóteljesítménye akár négy fokozatban is állítható az éppen aktuális közeghez igazodva. Mindez szabályozható automatizáltan, de akár teljes egészében manuálisan is.

Továbbfejlesztett keferendszer

Továbbfejlesztett keferendszer

A takarítás hatékonyságát a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 esetében a továbbfejlesztett keferendszer nyomatékosítja a robotporszívó kapcsán. Főkeféje például sűrűn szálazott, rendkívül finom anyagokból áll, így a mély résekből is könnyedén ki tudja takarítani a koszt, de különleges megoldás vár ránk az oldalkefe kapcsán is. Itt ugyanis egy szintén újragondolt, hatszögletű megoldással találkozhatunk, ami sokkal precízebb tisztaságot nyújt.

Hasznos társalkalmazás

Az okostelefonokra telepíthető Mi Home applikációnak köszönheti a robotporszívó, amivel bármikor ellenőrizhetjük helyzetét, állapotát, ütemezhetjük a takarítást, a töltést, beállíthatjuk a szívóerőt, hogy mennyi vizet használjon a nedves feltörléshez – hiszen ez a funkció sem hiányzik belőle –, mindezt pedig akár távolról, a munkából vagy utazás közben is kivitelezhetjük.

Erőteljes technikai háttér

Hogy a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 robotporszívó ilyen precízen tudja végezni a munkáját, nagyon erőteljes technikai hátteret vonultat fel.

Inteligens helyzetfelismerés

Inteligens helyzetfelismerés

Alapját egy négymagos Cortex-A53-as processzor biztosítja, amit összekötöttek a fejlett VSLAM algoritmussal, ami rendkívül fontos szerepet játszik a valós idejű döntéshozatalban. A robotporszívó ennek köszönhetően nem ijed meg egy akadálytól vagy váratlan eseménytől, azonnal reagál, rögtön korrigálja útvonalát és folytatja a takarítást.

Pontos tájékozódás

Pontos tájékozódás

Xiaomi robotporszívója mindenhol alapos tisztaságot garantál, az egészet pedig hihetetlenül intelligens navigációs rendszer koronázza meg. Ennek köszönhetően az eszköz nemcsak a lakás feltérképezését képes ellátni magabiztosan, hanem felismeri az akadályokat, a problémás objektumokat, miközben a lakás alapterülete alapján pontos térképet tud készíteni otthonunkról.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 termékről 12 értékelés

4,5
12 vélemények alapján
 1. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Megbízható, kiváló ár-érték arányú termék.

 2. Anita (megerősített tulajdonos)

  Szépen felporszívóz, magasabb küszöbön is átemeli magát. Akkumulátora kb.1-1,5 órát bír, 15%-os töltöttségnél visszamegy a dokkba. A térkép funkció lassabb, 6-8használatot követően még nem sikerült teljesen és valósan feltérképeznie a terepet.

 3. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Nagyon szuper készülék! Kutya mellett szépen boldogul még a padlószőnyeggel is.

 4. Andrea (megerősített tulajdonos)

  Elégedett vagyok. Végre van aki segít.

 5. Olga Bárdos (megerősített tulajdonos)

  Tökéletes választás volt. Nagyon alaposan dolgozik

 6. Mihalyne H.

  Nem vettük meg végül, mivel állandó töltést igènyelt volna és az éves fenntartási költsége (a tartály, mop alkatrészkopás miatt évente cserélve + 3 év múlva esedékes akkumulátorcsere ) évi 20 000 Ft körüli költség lett volna. A boltban az eladók viszont nagyon korrektek és segítökészek voltak. A boltot ajánlom.

 7. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Ár-érték arány kiváló.

 8. László Németh (megerősített tulajdonos)

  Nagyszerűen működik!

 9. Lászlóné K. (megerősített tulajdonos)

  Elvárásaimnak megfelelő

 10. Katalin Pivarnyik – Stadler (megerősített tulajdonos)

  Nagyon Szuper .

 11. Gábor B. (megerősített tulajdonos)

  Meg vagyok elégedve a takarítás minőségével.Kábelekkel, cipőfűzőkkel vigyázni kell, mert azokba belegabalyodhat, szóval a használata előtt érdemes rendet tenni a padlószinten.Ebben az ársávban ez elfogadható kompromisszum.Kutyánkat, macskánkat legkevésbé sem zavarja.

 12. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Tényleg mindent fel kell szedni a földről előle, de ha ez megtörténik kiválóan működik, nagyon elégedett vagyok vele.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Szín Zaj
Xiaomi
Mi Robot Vacuum Mop 2
Robotporszívó
35 x 35,3 x 8,1 cm
3,6 kg
2700Pa
Fehér
58 dB
Jellemzők Akkumulátor Portartály Víztartály Hangvezérlés Működési idő Csatlakozás
Lépcső érzékelő, Ütközésérzékelő, Fali érzékelő, Esésérzékelő, Padlótisztítás, Öntöltő, Porszívózás, Söprés, VSLAM, Automatikus dokkolás, Vizuális navigáció 4.0, A haladás automatikus újraindítása az utolsó pozíciótól
14.4V / 3200 mAh
550 ml
250 ml
Alexa és Google Assistant
akár 150 perc
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…