Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite

(1 vásárlói értékelés)

Ha egy kiváló robotporszívót keresünk a belépő kategóriából, a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite biztosan nem okoz majd csalódást, hiszen kiváló takarítási minőséget nyújt mind a hagyományos porszívózás, mind a nedves feltörlés tekintetében.

64 990Ft

Készleten

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite ismertető

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite egy kombinált robotporszívó, ezáltal nemcsak száraz-, hanem nedves takarításra is alkalmazható, ezért nemcsak por-, hanem víztartály is található benne.

Erőteljes szívóhatás

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite-ot egy erőteljes szívómotorral vértezték fel, ami képes akár 2200 Pa szívóteljesítményt is elérni, mely bármilyen felületen tökéletesen megállja a helyét.

Erőteljes szívóhatás

Minden felületen megállja a helyét

Minden felületen megállja a helyét

Nem okoz neki gondot a vastag szálú szőnyegek tisztítása, de az sem, ha a parketta közti résekből kell összegyűjtenie a koszt és a port. Hatása a hagyományos porszívókéval vetekszik, miközben hatalmas portartálya lehetőséget ad arra, hogy egy nagyobb lakást is könnyedén kitakarítson egyetlen töltéssel.

Nedves feltörlésre is alkalmas

Nedves feltörlésre is alkalmas

Sőt mi több, a robotporszívó nedves feltörlésre is alkalmas, hiszen rendelkezik egy 270ml-es víztartállyal, ami éppen elegendő tiszta vizet képes tárolni ahhoz, hogy egy nagyobb lakásban is könnyedén meg tudja tisztítani a padlót a szennyeződésektől.

Mi Home applikációval a könnyed irányításért és beállításokért

Természetesen a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite robotporszívó is rendelkezik saját okostelefonos applikációval, így az Androidra és iOS-re is feltelepíthető Mi Home nagyon sok esetben jelenthet megoldást rengeteg problémára, illetve beállításra. Segítségével rendkívül egyszerűen beüzemelhető az eszköz.

Fejlett navigációval

A navigálás tekintetében a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite szintén nem okoz meglepetést, kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, aminek jóvoltából hatékonyan megtalálja majd a helyét a lakásban.

Fejlett navigációval

Fejlett térképkezelés

Fejlett térképkezelés

Alapját a vizuális dinamikus rendszer adja, ami elég alapos ahhoz, hogy komplett térképeket készítsen az egész lakásról, illetve az egyes helyiségekről egyaránt. Fejlett térképkezelési funkciója mellett ráadásul a váratlan akadályok sem tudnak neki meglepetést okozni. A masszív hajtókerekeknek hála pedig még a 2 centiméteres küszöbök és magas szőnyegek sem jelentenek neki akadályt.

Dinamikus vizuális rendszer

Dinamikus vizuális rendszer

Nem lett összepakolva a gyerekszobában? Elől maradt egy játék vagy egy papucs? A Xiaomi robotporszívója képes dinamikusan reagálni ezekre az akadályokra, így a takarítási útvonalakat csak egyfajta alapként használja fel, de amint váratlan helyzet áll fenn, azonnal képes reagálni rá, és a beépített mesterséges intelligencia jóvoltából mindig optimális úton folytatni tovább a munkát.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite termékről 1 értékelés

5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
  1. Névtelen (megerősített tulajdonos)

    A termék kifogástalanul működik.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Dokumentumok

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Szín Zaj
Xiaomi
Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite
Robotporszívó
35,3 x 35,3 x 8,1 cm
3,1 kg
2200Pa
Fehér
58 dB
Jellemzők Akkumulátor Portartály Víztartály Hangvezérlés Működési idő Csatlakozás
Lépcső érzékelő, Ütközésérzékelő, Fali érzékelő, Esésérzékelő, Padlótisztítás, Öntöltő, Porszívózás, Söprés, Automatikus dokkolás, Vizuális navigáció
14.4V / 2600mAh
450 ml
270 ml
Alexa és Google Assistant
akár 120 perc
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Érdekelhetnek még…