Xiaomi Roborock S5 Max Robotporszívó Fehér

(24 vásárlói értékelés)

A Roborock S5 továbbfejlesztett változataként az S5 Max egy rendkívül modern, sokoldalú és nagy tudással rendelkező robotporszívó, mely 14 beépített érzékelőjének és rendkívül kifinomult navigációjának köszönhetően képes megtisztítani a lakás minden helyiségét, méghozzá 20 százalékkal gyorsabban, mint elődje.

159 900Ft

Elfogyott

Roborock S5 Max ismertető

A Xiaomi Roborock S5 Max a piac egyik legjobb tudású és ár-érték aránnyal büszkélkedő robotporszívója, mely képes volt minden tekintetben továbbfejleszteni az S5 alapmodellt, így ha egy nedves feltörlésre is alkalmas, kimagasló teljesítményű háztartási takarítórobotot keresünk, nem csalódunk majd benne.

Precíz útvonalkeresés és gyors tisztítás

A Roborock S5 Max semmit sem bíz a véletlenre, hiszen a Xiaomi mérnökei 14 érzékelővel szerelték fel, melyek folyamatosan képesek monitorozni a lakást, a kapott eredményeket pedig a négymagos processzorral együttműködve mindig optimális és precíz útvonalakká alakítani, amivel akár 20 százalékkal gyorsabb és alaposabb tisztításra számíthatunk tőle, mint elődjétől.

Fejlett érzékelők

A rengeteg érzékelő segít az megfelelő útvonal mellett biztosítani a robot számára, hogy pontosan manőverezzen a tereptárgyak között, hogy folyamatosan frissítse az elkészített térképeket – ezáltal még alaposabbá téve a takarítást –, miközben felismeri az akadályokat is. A porszívó biztosan érzékeli a szintkülönbségeket, miközben akár a két centiméteres akadályok legyűrése sem okoz neki problémát.

Profi feltörlés

Sokszínűségét egyébiránt annak köszönheti, hogy a robotporszívó képes a nedves feltörlésre is. Ehhez egy 280 ml-es víztartály biztosítja a hátteret, mely akár 65 négyzetméternyi felület felmosására is alkalmas. Mivel az eszköz beépített vízpumpát kapott, ezért képes folyamatosan, szivárgás nélkül adagolni a vizet úgy, hogy közben nem csöpög, és mindvégig jó takarítási tulajdonságokat produkál.

Kimagasló teljesítmény

A munkavégzés tekintetében a precizitás mellett a sokszínűség jellemző a Xiaomi Roborock S5 Max-ra. Nem véletlenül, hiszen 2000 Pa teljesítményre képes szívómotorját összetett keferendszer egészíti ki, 460 ml-es portartálya egy nagyobb lakást is képes kiszolgálni, így a töltésenként jellemző háromórás üzemidőt garantáltan le tudja majd szolgálni.

Könnyen kezelhető szoftveres háttér

Kiemelendő a Xiaomi Roborock S5 Max kapcsán, hogy rendkívül erőteljes szoftveres háttérrel büszkélkedhet. A készülék beállításait egyébiránt a kapcsolódó telefonos applikáció, a Mi Home biztosítja. 

Zóna kijelölés

Maga a készülék is képes automatizáltan felismerni a helyzetet és a kapcsolódó körülményeket, de mi is kijelölhetünk számára no-go zónákat, sőt no-mop zónákat is, hogy a robotporszívó csak ott használja a felmosás funkciót, ahol nincs szőnyeg, illetve ahol mi engedélyeztük neki.

Fejlett mobil applikáció

Az Androidra és iOS-re is elérhető program elképesztően sok beállítási lehetőséget ad a kezünkbe a robotporszívóhoz. Áttekinthetjük a feltérképezett otthonunkat, kijelölhetünk takarítási zónákat, beállíthatjuk a teljesítményt és akár ütemezhetjük a takarítást is.

Extra magas szívóerő

Az erős belső hardver mellett ráadásul a Roborock S5 MaxV a szívóerő terén sem elhanyagolható. Speciális kialakítású forgókeféje és oldalkeféje rendkívül hatékonyan működik, a 2000Pa szívóerőnek köszönhetően pedig a hagyományos porszívók tulajdonságaival vetekszik.

Xiaomi Roborock S5 Max Robotporszívó Fehér termékről 24 értékelés

4,8
24 vélemények alapján
5 csillag
83
83%
4 csillag
16
16%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
 1. Zoltán B. (megerősített tulajdonos)

  Karácsonyi ajándék, eddig egyszer próbáltuk ki,más robotpirszívóval nincs összehasonlítási alapom, amire nekünk kell arra tökéletes.

 2. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Az elvárt kritériumoknak megfelel

 3. Adrienn (megerősített tulajdonos)

  Az eladó nagyon segítőkész, nagyon szimpatikus volt minden válaszával. Bár mindenki ilyen lenne!

 4. Judit Leitner (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó gép, kár , h csak egy oldalkeféje van , néha a sarokba marad a szemét.
  Nagyon gyűri a vékony szönyegeket.
  Különben szuper😀

 5. Szilard (megerősített tulajdonos)

  Teszi a dolgát. Megbízhato porszívó nem csalódtam

 6. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Nagyon klassz kis gép, alapos és szépen dolgozik. Hamar szívembe zártam.

 7. Valéria Tóth-Varró (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jól működik! Pont ezt szerettem volna. Felporszívóz helyettem minden nap. Mikor haza érünk minden tiszta. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!

 8. Brigitta Nadrainé Tóth (megerősített tulajdonos)

  Szuper jó helyettem dolgozik

 9. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Tökéletes

 10. Annamaria (megerősített tulajdonos)

  Könnyű beüzemelését szép munka követte. Nagyon elégedett vagyok. Ajánlom a terméket.

 11. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jól működik a porszívó funkciója. A felmosás már kevésbé jó. Egy koszos cipő nyomát sem tudja felmosni. Az applikáció hozzá szuper!

 12. Szabolcs (megerősített tulajdonos)

  Rendesen végzi a dolgát. Jó robot!

 13. Anonim (megerősített tulajdonos)

  A kutyaszőr takarítása miatt vettük elsősorban. Gyakorlat azt mutatja, hogy ehhez viszont a tartály kicsi.

 14. Dorottya (megerősített tulajdonos)

  Sok nézelődés után döntöttünk az S5 Max mellett. 1,8 cm-es küszöbeinkkel eddig jól boldogult, de a 2 cm-essel már nem tudott megküzdeni. Szőnyegen általánosságban jól teljesít, a vékonyabb, tartás nélküli szőnyeget azonban felgyűri. Szabad lábon élő nyuszink szőrét szépen összeszedi, mindig tele a tartáj, ha körbeküldjük. Összességében 85%os a teljesítménye a kézi porszívózással összehasonlítva.

 15. Viktória J. (megerősített tulajdonos)

  Nagyon elégedett vagyok a porszívóval és a webshoppal is. A porszívó 2 akadályban akadt el, de be tudtuk programozni azok kikerülését.

 16. Levente Béla (megerősített tulajdonos)

  Nagyon elégedettek vagyunk vele, bár nem volt olcsó! A rendelés, kiszállítás rendben ment, remélhetőleg sokáig problémamentesen üzemel majd!

 17. András K. (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jól működik, napi rendszerességgel használjuk porszívózásra.

 18. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Könnyű használat, a felmosástól nem szabad sokat várni!

 19. Zsolt Rácz (megerősített tulajdonos)

  Minden rendben.

 20. Péter Szabolcs Spisák (megerősített tulajdonos)

  Elégedett vagyok!
  Csak ajánlani tudom!

 21. Krisztián A. (megerősített tulajdonos)

  Nagyon nagy segítség a napi takarításban, a felmosás funkciója is aránylag jó, bár a nagyobb foltokat nem mossa fel.

 22. Ádám Béla Troznai (megerősített tulajdonos)

  Nagyon tetszik a porszívó. Minden leírásnak megfelelt, a térképező rendszere is hibátlanul működik, elvárásokon felül teljesít. Az eladó azt mondta az elején felesleges bevásárolni hozzá pót mopot, mivel kettő van hozzá csomagolva gyárilag, viszont ebben csak egy volt, így azt még külön be kell szereznem. Ajánlom mindenkinek.

 23. Béla Hadobás (megerősített tulajdonos)

  Ár/érték arány jó. A gép tökéletesen végzi dolgát. Alapos és precíz. Nem kell tanítani, mindent tud. Kutyaszőrt is összeszedi. Megmentette a kutyát…maradhat..

 24. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Pontos, egyszerűen telepíthető.
  Jó készülék.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Feszültség Teljesítmény
Xiaomi
Roborock S5 Max
Robotporszívó
35.3 x 35 x 9.7 cm
3,5 kg
2000 Pa
14.4V
58W
Jellemzők Akkumulátor WIFI Töltő Bemenet Kimenet Szín Frekvencia
Szívás, söprés, felmosás
14.4V / 5200mAh
2.4GHZ Wi-Fi
66W
100 — 240V ~
20V 1.8A
Fehér
50 / 60Hz

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…