Barion Pixel

Roborock S5 Max robotporszívó üzembe helyezés lépésről lépésre

A kicsomagolást és a tartozékok összeszerelését követően a dokkoló egységet helyezze el a falhoz közel azon a ponton, ahonnan később a porszívót indítani szeretné. Válasszon olyan helyet az eszköznek, ahonnan könnyen indítható a robot és ami megfelelő Wi-Fi jelerősséggel rendelkezik!
Megosztás
Megosztás
Roborock S5 Max robotporszívó üzembe helyezés lépésről lépésre

Helyezze az állomásra az eszközt úgy, hogy az alsó érintkezők a dokkoló töltőcsatlakozójával érintkezzenek. Ha a robot kikapcsolt állapotban volt, úgy ilyenkor automatikusan bekapcsol és elkezdi tölteni az akkumulátort, bekapcsolt állapotban pedig töltést jelez.

Töltse le mobiltelefonjára a Xiaomi Home vagy Mi Home nevű applikációt

Android rendszerre: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.smarthome&hl=hu&gl=US

iOS rendszerre: https://apps.apple.com/hu/app/mi-home-xiaomi-smarthome/id957323480?l=hu

Bejelentkezés vagy regisztrálás

Az applikáció telepítése után az üzembehelyezéshez szüksége továbbá:

  • 2,4Ghz-es 802.11n protokollt támogató állandó Wi-Fi kapcsolat megléte
  • a telepített Xiaomi applikációnak engedélyezett helyhozzáférés a telefonon

Ezután futtassa a telepített applikációt és állítsa be a használni kívánt régiót, majd meglévő MI fiókjával lépjen be a felületre.

Amennyiben még nem rendelkezik MI fiókkal, úgy hozzon létre egyet vagy használja meglévő Facebook fiókjának adatait a belépéshez.

Roborock-beuzemeles-min

Wifi csatlakozás

Sikeres belépés után az otthoni felületre érkezik, itt tudja majd csatlakoztatni az eszközét. Ehhez első lépésként nyomja le egyszerre a porszívójának tetején található két gombot 3 másodpercig a párosítás bekapcsolásához. A készülék bemondja ezután, hogy a Wi-Fi kapcsolata alaphelyzetbe állt

Roborock-beuzemeles-2-min

A telefonos applikációban keresse meg az otthon képernyőn lévő eszköz hozzáadása ikont a jobb felső sarokban.

A program automatikusan megkeresi a környezetben elérhető porszívót és kép formájában jelzi a találatok között. Kézi keresés esetén a bal oldalon lévő gyorslistából válassza a Home appliance részt, majd tőle jobbra a Roborock S5 Max készüléket a listából. Bizonyos esetekben a program kérheti a telefonon lévő Bluetooth adó bekapcsolását, esetünkben a csatlakoztatáshoz nincs szükség erre.

A következő lépésben a porszívó használatához szükséges Wi-Fi kapcsolatot tudjuk megadni. Fontos, hogy kizárólag 2,4Ghz-es, maximum 802.11n protokollt támogató hálózatot kezel eszközünk, így a megosztott hálózatnak ezeket a paramétereket kell támogatnia! A kiválasztott kapcsolat után jelölje be a használati feltételek elfogadása részt és nyomjon a Next gombra alul.

Ha mind a 4 lépés sikeres volt, úgy a program automatikusan tovább lép a következő menüpontra. Itt tudja a készüléket az otthoni rendszeren belül elhelyezni, csak jelölje ki a helységet és nyomjon a Next gombra.

Ha mind a 4 lépés sikeres volt, úgy a program automatikusan tovább lép a következő menüpontra. Itt tudja a készüléket az otthoni rendszeren belül elhelyezni, csak jelölje ki a helységet és nyomjon a Next gombra.

Adjunk nevet az eszköznek

A csatlakoztatás után, szabadon elnevezheti porszívóját az azonosításhoz. Ha megtörtént a névválasztás, nyomjon ismét a Next gombra.

Eszköz megosztása

Az utolsó lépésben megoszthatja porszívójának kezelését partnereivel. Ehhez a feleknek is rendelkezniük kell saját eszközükön Xiaomi Home applikációval és saját regisztrációval a használathoz. A megosztáshoz nyomjon az Add ikonra és válassza ki a személyeket. Nem kötelező ezt az opciót beállítani, a partnerek hozzáadását később is elvégezheti majd az S5 Max menüjéből. A Let’s get started gombra nyomva tovább léphet. Ezután egy felugró üzenet érkezik a programban a jogi információkról, a használat megkezdéséhez el kell fogadnia az Agree gombbal. Ezután megkezdheti eszközének használatát.

Ha ha beüzemelés során problémája akadt vagy kérdései maradtak, akkor keressen minket bizalommal a kapcsolat oldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén.

Kosaram