Xiaomi Roborock S7 MaxV Plus Robotporszívó Fekete

(5 vásárlói értékelés)

Megérkezett a Roborock S7 MaxV Plus, ami az alapváltozathoz képest egy speciális dokkolóval igyekszik megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait. A robotporszívó saját önürítő rendszerének köszönhetően ugyanis az eszköz úgy képes hetekig ellátni a feladatát, hogy közben hozzá se kell nyúlni, hiszen portartályát minden dokkoláskor automatikusan kiüríti.

399 900Ft

Készleten

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem

Roborock S7 MaxV Plus ismertető

Az Empty Wash Fill Dock egy olyan speciális kiegészítőnek tekinthető a Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívóhoz, amihez fogható korábban még más gyártók portfóliójában sem igazán volt jellemző. Ez a dokkoló ugyanis mindent képes automatizálni annak érdekében, hogy az eszköz ne csak a porszívó-, hanem a felmosás funkciót is képes legyen használni heteken át úgy, hogy közben egyáltalán nem kell hozzányúlnunk, csak élveznünk a makulátlan tisztaságot.

ReactiveAI 2.0 mesterséges intelligencia

Megérkezett a Roborock S7 MaxV Plus, ami az alapváltozathoz képest egy speciális dokkolóval igyekszik megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait. A robotporszívó saját önürítő rendszerének köszönhetően ugyanis az eszköz úgy képes hetekig ellátni a feladatát, hogy közben hozzá se kell nyúlni, hiszen portartályát minden dokkoláskor automatikusan kiüríti.

Elképesztő szívóerő

Kimagasló szívóerő

Elképesztő szívóerő

Utóbbi kapcsán például a hagyományos porszívókkal vetekedő 5100 Pa teljesítményű szívóerő jellemző az eszközre, ami a legkisebb résekből és a legsűrűbb szőnyegekből is képes kivenni a szennyeződéseket, amit speciális, szilikonlamellákkal ellátott úszókefével tökéletesítettek, mely minden padlófelülethez tökéletesen illeszkedik.

Szónikus felmosás funkció

Továbbfejlesztett felmosás funkció

Természetesen nem csak a dokkoló miatt érdemes a Roborock S7 MaxV Ultra mellett döntenünk a vásárláskor. Konkrétan a robotporszívó teljesítménye is egészen elképesztő mind a nedves feltörlés, mint a porszívózás tekintetében.

Masszív szoftveres háttérrel

Nagyon erőteljes szoftveres oldallal büszkélkedhet, így képes kezelni a hang alapú irányítást – Google Home, Siri vagy Alexa által –, miközben a fejlett társalkalmazás jóvoltából nemcsak a beüzemelés, hanem az általános használat is nagyon egyszerű. 

Rengeteg beállítási lehetőség

Rengeteg beállítási lehetőséget kínál, könnyedén meghatározhatjuk a takarítás ütemét és intenzitását, miközben már nemcsak 2D-ben, hanem akár 3D-ben is megnézhetjük, illetve kezelhetjük vele otthonunk térképét.

3D-ben való feltérképezés

Továbbfejlesztett funciók

Továbbfejlesztett funciók

Rengeteg manuális beállítással tehetjük igazán teljessé, így no-go és no-mop zónákat jelölhetünk ki, ütemterveket készíthetünk, állíthatunk be gyermekzárat.

Legmagasabb szintű kibervédelem

Legmagasabb szintű kibervédelem

Beépített kamerájával és mikrofonjával szemmel tarthatjuk kisállatainkat vagy gyermekeinket, miközben az egészet a legmagasabb szintű kibervédelmi szabvány alkalmazása koronázza meg, illetve teszi biztonságossá.

Xiaomi Roborock S7 MaxV Plus Robotporszívó Fekete termékről 5 értékelés

5,0
5 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
 1. Gábor Csöppenszky (megerősített tulajdonos)

  Megfelelően működik, jól felismerte a helyiségeket, rendesen felporszívózik.

 2. Attila (megerősített tulajdonos)

  A készülék maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket, szépen és csendesen végzi a dolgát, nagyon szeretjük, hamar családtaggá vált. 🙂

 3. Ágnes Formeszter (megerősített tulajdonos)

  Simán fel-le mászkál a futószőnyegeken. Magától érzékeli, hogy szőnyeg, vagy padló van-e alatta, eszerint használja a mopot. A 2 cm küszöb nem akadály neki. Ha valamit elől hagyok, szépen kikerüli és körbe porszívózza. Minden nap szélén kitakarítja az egész lakást, mire hazaérek. Egyszerűen imádom! A “nagyon koszos” padló felmosását szép tisztára (pl konyha főzés után) ne várjuk tőle, de a mindennapi port eltünteti a lakásból, szépen csillog utána minden.

 4. Zoltán Pál K. (megerősített tulajdonos)

  Irgalmatlan jó cucc! 2 hete használjuk, de le a kalappal, ez már igen future cucc! nagyon halk és “okos”. Nem bánom, hogy rászántam a pénzt.
  Hibátlan munkát végez.
  Szoftver app nagyon jó, könnyen kezelhető!

 5. János (megerősített tulajdonos)

  Maximálisan elégedett vagyok a termékkel

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Szín Zaj
Xiaomi
Roborock S7 MaxV Plus
Robotporszívó
35 x 35 x 9.65 cm
4,65 kg
5100 Pa
Fekete
67 dB
Jellemzők Akkumulátor Portartály Víztartály Hangvezérlés Működési idő Csatlakozás
Automata portartály ürítés, Programozható, Nagy hatékonyságú szűrővel, Felmosással, ReactiveAI 2.0 intelligens rendszerrel
14.4V / 5200mAh
400 ml
200 ml
Alexa és Google Assistant
akár 180 perc
WiFi, Roborock APP kompatibilis

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…