Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Robotporszívó Fekete

(2 vásárlói értékelés)

A robotporszívózás prémium szintjét biztosító Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra képes mindenből a legjobbat és a legtöbbet nyújtani a vásárló számára, méghozzá páratlan takarítási tulajdonságokkal, önürítő-és öntisztító rendszerrel, valamint kimagasló navigációs képességekkel.

639 900Ft

Elfogyott

Roborock S7 MaxV Ultra ismertető

A Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra egy prémium kategóriát képviselő robotporszívó, és mint olyan, mind a porszívózás, mind a felmosás tekintetében a legjobbak közül való a piacon. Elragadó teljesítmény, a legmodernebb technológiák, valamint egy saját önürítő és öntisztító dokkoló társaságában.

Kamerával megtámogatott navigációs rendszer

A navigáció tekintetében a Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra keretein belül a legújabb és legmodernebb technológiák dolgoznak. A megannyi szenzort ráadásul valódi kamerák egészítik ki, melyek nem elég, hogy kimagasló minőségben képesek felismerni és elkerülni az akadályokat, mindemellett még kétirányú kommunikációt is biztosítanak.

Elképesztő szívóerő

Óriási szívóerő

Elképesztő szívóerő

Az 5100 Pa szívóerő például a hagyományos porszívókkal vetekedő teljesítmény, ami a szőnyegek legmélyéről, illetve a padlóburkolatok réseiből is képes kiszívni a lerakódott koszt és portmiközben a 400 ml-es portartálya elég nagy ahhoz, hogy egy 300 négyzetméteres lakásban is magabiztosan megállja a helyét.

Felmosásban a legjobbak között

Továbbfejlesztett felmosás funkció

A szónikus technológiának (VibraRise) köszönhetően az eszköz már nemcsak húzza maga alatt a nedves mopot a padlón, hanem percenként 3000 alkalommal meg is mozgatja, vagyis pontosan olyan súroló hatást érhetünk el vele, mint a valódi felmosáskor, így a nedves portörlés mellett már az odaszáradt makacs foltokat is képes eltüntetni a padlóról.

Rengeteg beállítási lehetőség

A robotporszívó ugyanis azon túl, hogy kompatibilis az Amazon Alexával, a Google Home-mal és az Apple Siri-vel, ráadásként egy olyan társalkalmazást kapott, ami tonnányi lehetőséget ad a kezünkbe. Minden takarítási tulajdonságot mi határozhatunk meg a szívóerőtől kezdve, a felhasznált vízmennyiségig bezárólag, miközben akár helyiségenként módosíthatjuk.

Egy többfunkciós dokkoló, mely portartályt ürít és vizet tölt

A takarítási tulajdonságain felül a Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívót még egy dolog határozottan megerősíti a prémium kategóriában, ez pedig nem más, mint a Roborock Empty Wash Fill Dock, ami valójában nem más, mint egy multifunkciós dokkoló.

Egy többfunkciós dokkoló, mely portartályt ürít és vizet tölt

Profi önürítő rendszer

Profi önürítő rendszer

Képes kiszivattyúzni a robotporszívó portartályát, így az eszköz akár hat hétig működhet emberi beavatkozás nélkül. Ezen felül a dokkoló fel tudja tölteni vízzel a porszívó víztartályát, valamint tisztára mosni a mopot annak érdekében, hogy ne csak a száraz-, hanem a nedves takarítás is teljesen automatizálható legyen napokon át.

Kimagasló tájékozódási képesség

Kimagasló tájékozódási képesség

Természetesen a takarítás minőségét nagyban befolyásolja a robotporszívó tájékozódási képessége is, mely szintén a prémium szintet képviseli. A legújabb technológiák teljesítenek szolgálatot benne, az LDS lézerszenzorokat pedig kamerák, valamint egy fejlett mesterséges intelligencia, a ReactiveAI 2.0 egészíti ki.

Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Robotporszívó Fekete termékről 2 értékelés

5,0
2 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
  1. Névtelen (megerősített tulajdonos)

    Minden nagyszerű

  2. Gábor (megerősített tulajdonos)

    Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szuper.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Szín Zaj
Xiaomi
Roborock S7 MaxV Ultra
Robotporszívó
35 x 35 x 9.65 cm
4,65 kg
5100 Pa
Fekete
67 dB
Jellemzők Akkumulátor Portartály Víztartály Hangvezérlés Működési idő Csatlakozás
Programozható, Nagy hatékonyságú szűrővel, Felmosással, ReactiveAI 2.0 intelligens rendszerrel
14.4V / 5200mAh
400 ml
200 ml
Alexa és Google Assistant
akár 180 perc
WiFi, Roborock APP kompatibilis

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…