Xiaomi Roidmi Eve Plus Robotporszívó

(5 vásárlói értékelés)

A Xiaomi Roidmi Eve Plus egy elérhető árkategóriát képviselő, mégis rendkívül sokoldalú, nagy tudású, nem mellesleg pedig a termékdizájn tekintetében is kifejezetten látványos robotporszívó, mely elérhető közelségbe hozza az automatikus tartályürítés lehetőségét.

141 900Ft

Elfogyott

Roidmi Eve Plus ismertető

A Xiaomi Roidmi Eve Plus egy elérhető árkategóriát képviselő, kifejezetten jó teljesítményre képes robotporszívó a gyártó kínálatában, mely elsőként hozta el a középkategóriába az automatikus ürítés funkcióját, aminek köszönhetően a készülék képes akár hetekig működni úgy, hogy hozzá sem kell nyúlnunk.

LDS szenzorokkal, pontos munkavégzéssel

A készülék nemcsak kimagasló pontossággal, hanem nagyszerű akadálymászó képességgel biztosítja, ezáltal képes megbirkózni a robotporszívó akár a 2 centiméteres küszöbökkel is. Az érzékelők természetesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a robotporszívó felismerje a nagyobb akadályokat vagy a szintkülönbségeket, így például biztosan nem tud leesni a lépcsőről vagy más egyéb magasan fekvő pontról.

LDS szenzorok

A robotporszívók között jelenleg a legjobb technológiák között tartják számon az LDS lézeres navigációs rendszereket, melyek a munkavégzés és az útkeresés tekintetében kiváló teljesítményt nyújtanak.

SLAM algoritmus

Pontosan ilyen szenzorok, összesen 18 érzékelő biztosítja a Xiaomi Roidmi Eve Plus makulátlan munkavégzését, amihez a SLAM algoritmust csatlakoztatták, mely képes akár 40 százalékkal pontosabb térképeket és útvonalat készíteni.

Nem mindennapi dizájn

A Xiaomi Roidmi Eve Plus egy rendkívül látványos termékdizájnt kínáló robotporszívó, nemcsak jól néz ki, de még a takarítási képességei sem okoznak csalódást. 

Automatikus tartályürítés

Az eszköz dokkolója nemcsak töltésre alkalmas, hanem arra is, hogy emberi beavatkozás nélkül kiürítse a portartályt. Amint tehát a robotporszívó csatlakozik a dokkolóhoz, egy erős szívókompresszor szagtalanító és antibakteriális technológiákat felvonultató megoldás részeként gyakorlatilat átszivattyúzza a port és a koszt egy 3 literes zsákba, így nekünk nem kell majd minden egyes használat után üríteni a beépített tartályt.

Távoli vezérlés

Mint a legtöbb Xiaomi robotporszívó, természetesen a Roidmi Eve Plus esetében is kimagasló szoftveres hátteret kapunk, aminek jóvoltából rengeteg lehetőségünk nyílik arra, hogy az eszközt az igényeinkhez tudjuk igazítani. A feltérképezést követően indíthatunk vele célzott takarítást, beküldhetjük egy adott helyiségbe is, miközben a no go zónák kijelölésére is lehetőségünk van.

Felmosás funkció

Felmosás funkcióval nem rendelkezik, így az automatikus ürítőrendszernek hála akár hetekig biztosíthatja otthonunk tisztaságát úgy, hogy hozzá sem kell nyúlnunk. Ez azért különösen előnyös, mert az applikációval akár a munkahelyről, sőt nyaralás során is el tudjuk indítani, hogy garantáltan tiszta, pormentes lakásba érkezhessünk haza.

Kimagasló szívóerő

A kategóriájában abszolút kimagaslónak tekinthető, 2700 Pa szívóerőre képes kefe nélküli motorjának köszönhetően akár 30 százalékkal jobb teljesítményt tud felvonultatni, mint a közvetlen elődei.

Xiaomi Roidmi Eve Plus Robotporszívó termékről 5 értékelés

5,0
5 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
 1. Péter Antal (megerősített tulajdonos)

  Nagyon szuper technika

 2. Anikó B. (megerősített tulajdonos)

  Imádom, az emeletre is fogok rendelni!

 3. Albert (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jól működik, hasznos szerkezet. Nem hangos.

 4. Tamara K. (megerősített tulajdonos)

  Szuper porszívó. Alapos, jól szív.

 5. Dani

  Megfizethető robotporszívót kerestem automatikus tartályürítéssel. Még csak pár hete használjuk, de már most az egész család kedvence lett!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Elvetés

Termék specifikációk

Márka Modell Típus Méretek Súly Szívóerő Feszültség Teljesítmény
Xiaomi
Roidmi Eve Plus
Robotporszívó
35 x 35 x 10 cm
3,6 kg
2700 Pa
14.4V
50W
Jellemzők Akkumulátor WIFI Töltő Bemenet Kimenet Fehér Frekvencia
Szívás, söprés, felmosás
14.4V / 5200mAh
2.4GHZ Wi-Fi
66W
100 — 240V ~
20V 1.8A
Fekete
50 / 60Hz

Dokumentumok

Érdekelhetnek még…